Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a ajuns luni în Australia, acolo unde va disputa 3 turnee (2 de pregătire și Australian Open, în direct pe Eurosport și Eurosport Player). Românca a publicat pe Instagram câteva videoclipuri și fotografii de la antrenament, acolo unde este însoțită de antrenorul Adrian Marcu, fizioterapeut și preparator fizic.
https://i.eurosport.com/2021/12/29/3278006.jpg
Marea noastră campioană a dezvăluit că își dorește pentru anul 2022 să revină în Top 10 WTA, acolo unde a fost, până anul acesta, 7 sezoane consecutive: "Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări. A fost un an greu, acum trebuie să văd cum o să fie acesta. Nu pot să spun ca anii trecuţi că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită fizic şi psihic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în top 10", a spus Simona Halep la plecarea din România.
Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng, în turul doi la Roland Garros, live pe Eurosport 1, în jurul orei 16:00
ACUM 7 ORE

Simona Halep a început pregătirile la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep va evolua și în proba de dublu. Ea va face echipă cu Gabriela Ruse. "Un privilegiu să joc dublu alături de idolul meu", a scris Gabriela Ruse pe Twitter. Celelalte perechi care au în componență cel puțin o jucătoare din România sunt: Cristian / Petkovic, Niculescu / HC Chan, Olaru / Friedsam, Begu / Stojanovic, Bara / Gorgodze, scrie ziare.com.

Simona Halep a început antrenamentele la Melbourne pentru Australian Open 2022

La simplu, calificate deja pe tabloul principal sunt Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. În calificări le vom putea urmări și susține pe Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu, Irina Bara, Alexandra Cadanțu-Ignatik, Irina Fetecău și Gabriela Talabă-Lee.
Turneele la care va participa Simona Halep în luna ianuarie 2022
  • Melbourne - Melbourne Summer Set (4-9 ianuarie), categorie WTA 250
  • Sydney - Sydney Tennis Classic (10-15 ianuarie), categorie WTA 500
  • Melbourne - Australian Open (17-30 ianuarie), Grand Slam – în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player
Roland-Garros
EXCLUSIV | Bianca Andreescu, mesaj special pentru Simona Halep! Ce le-a transmis fanilor din România
ACUM 9 ORE
Roland-Garros
Mats Wilander a analizat colaborarea Halep-Mouratoglou! La ce capitol crede că va progresa românca
ACUM 10 ORE