Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a început antrenamentele la Australian Open! Cum se pregătește pentru ediția din 2022

Irina Aldea

Actualizat 29/12/2021 la 14:42 GMT+2

Simona Halep a ajuns încă de luni la Melbourne, printre primii tenismeni care au sosit în Australia atât de devreme. Românca a început deja pregătirile pentru Australian Open și a publicat pe rețele de socializare câteva videoclipuri și fotografii.

Simona Halep, în Australia

Credit imagine: Instagram

Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a ajuns luni în Australia, acolo unde va disputa 3 turnee (2 de pregătire și Australian Open, în direct pe Eurosport și Eurosport Player). Românca a publicat pe Instagram câteva videoclipuri și fotografii de la antrenament, acolo unde este însoțită de antrenorul Adrian Marcu, fizioterapeut și preparator fizic.
Simona Halep, în Australia
Marea noastră campioană a dezvăluit că își dorește pentru anul 2022 să revină în Top 10 WTA, acolo unde a fost, până anul acesta, 7 sezoane consecutive: "Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări. A fost un an greu, acum trebuie să văd cum o să fie acesta. Nu pot să spun ca anii trecuţi că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită fizic şi psihic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în top 10", a spus Simona Halep la plecarea din România.

Simona Halep a început pregătirile la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep va evolua și în proba de dublu. Ea va face echipă cu Gabriela Ruse. "Un privilegiu să joc dublu alături de idolul meu", a scris Gabriela Ruse pe Twitter. Celelalte perechi care au în componență cel puțin o jucătoare din România sunt: Cristian / Petkovic, Niculescu / HC Chan, Olaru / Friedsam, Begu / Stojanovic, Bara / Gorgodze, scrie ziare.com.
picture

Simona Halep a început antrenamentele la Melbourne pentru Australian Open 2022

La simplu, calificate deja pe tabloul principal sunt Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. În calificări le vom putea urmări și susține pe Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu, Irina Bara, Alexandra Cadanțu-Ignatik, Irina Fetecău și Gabriela Talabă-Lee.
Turneele la care va participa Simona Halep în luna ianuarie 2022
  • Melbourne - Melbourne Summer Set (4-9 ianuarie), categorie WTA 250
  • Sydney - Sydney Tennis Classic (10-15 ianuarie), categorie WTA 500
  • Melbourne - Australian Open (17-30 ianuarie), Grand Slam – în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo