Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a vorbit despre cum își petrece timpul liber + sportul care a ajutat-o la tenis

Romeo Ene

Publicat 15/01/2022 la 17:51 GMT+2

Simona Halep se pregătește intens de participarea la primul Grand Slam al anului, Australian Open, iar românca a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre organizarea timpului său liber, dar și despre sportul care a ajutat-o la tenis.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Halep, aflată pe locul 15 WTA, a câștigat primul său trofeu în 2022, la Melbourne, iar un succes la Australian Open ar reactiva-o pe jucătoare în prim-planul tenisului feminin.
Halep va juca în turul 1 al turneului cu poloneza Magdalena Frech, (105 WTA) marți, ora urmând să fie anunțată de către organizatorii competiției.

Ce sport iubea în liceu Simona Halep

Simona Halep a acordat un scurt interviu în Australia în care a vorbit despre ce face în timpul liber, dar și despre sportul pe care îl iubea în liceu: "Îmi place sportul în general, nu doar tenisul. Îmi place să ies din casă. Cred că este sănătos să ieși și să alergi sau să te duci la sală, să practici alte sporturi. Când am ocazia, fac și eu asta.
Iubeam handbalul când eram în liceu. A fost frumos să pot juca, m-a ajutat și la tenis să am putere mai multă.", a spus Halep, în Australia.
Citește și:

Halep va debuta marți la Australian Open

Simona Halep se află pe a doua jumătate de tablou, astfel căva intra în concurs la Australian Open marți. Românca, locul 15 WTA, va da peste Magdalena Frech, sportiva de pe locul 105 al clasamentului mondial.
Poloneza în vârstă de 24 de ani a disputat până acum 4 meciuri în 2022, câștigând în fața Alanei Parnaby și a lui Oceane Dodin, dar fiind învinsă de Viktoria Kuzmova, în semifinalele Melbourne Summer Set 1, și de Gabriela Ruse, în 16-imile turneului de la Sydney, scor 6-2, 3-6, 6-4.
Duelul dintre Simona Halep, cap de serie nr. 14, și Magdalena Frech din primul tur al Australian Open 2022 va fi a doua confruntare directă dintre cele două sportive. Ele s-au mai întâlnit o singură dată, în 2020, în sferturile de finală ale Open-ului de la Praga, unde Halep s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-0.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo