Simona Halep merge mai departe la Australian Open, după ce a învins-o în turul al doilea pe Beatriz Haddad Maia, scor 6-2, 6-0. Fostul număr 1 mondial a controlat în totalitate a doua partidă din sesiunea de seară de pe Rod Laver Arena, după ce a avut de așteptat să se termine partida dintre Daniil Medvedev și Nick Kyrgios, care a durat peste trei ore.
În ciuda faptului că a avut de așteptat, pentru Simona Halep nu a reprezentat un dezavantaj, ea declarând la finalul partidei că i-a plăcut confruntarea de pe tabloul masculin, care a ajutat-o să rămână concentrată.

Australian Open 2022 | Interviul cu Simona Halep pe teren după meciul cu Haddad Maia

Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 3 ORE
"Este dificil să aștepți toată ziua, dar a fost un meci bun înaintea mea, mi-a plăcut foarte mult. M-a motivat să rămân concentrată și să joc un tenis bun. Cred că am jucat foarte bine, a fost un meci bun. Ea nu a jucat rău, dar eu am fost agresivă și am reușit să câștig.
Cu siguranță mă bucur de tenis mai mult. Am 30 de ani, am început să îl joc mai relaxată. Anul trecut nu a fost ușor pentru mine, 3-4 luni nu am jucat, dar am revenit mai puternică și sunt gata să muncesc mai mult și să fac meciuri bune în continuare", a spus Simona după meciul din turul doi.
Citește și:

Simona Halep, adoptată de fanii din Australia, după victoria din turul al doilea

Australian Open este unul dintre turneele preferate ale Simonei Halep. Ea a jucat finala la Melbourne în 2018, în unul din cele mai bune turnee ale carierei sale. Mai mult de atât, pentru mai multe sezoane, antrenorul său a fost Darren Cahill, acest lucru făcând ca relația dintre Simona Halep și țara de la antipozi să fie una specială.
Simona Halep are un număr mare de susținători în Australia, iar în timpul interviului de pe teren, ea a fost adoptată de către fanii australieni: "Dacă voi sunteți de acord, pot fi australiancă", le-a spus Simona Halep spectatorilor prezenți pe Rod Laver Arena, care au răspuns în mod pozitiv. Jucătoarea din România a primit și porecla "Aussie Simo", după care a părăsit terenul în uralele spectatorilor.

Mats Wilander & Barbara Schett, comentarii superbe la adresa Simonei Halep: "E foarte periculoasă"

Pentru Simona Halep urmează partida din turul al treilea, acolo unde o va întâlni pe Danka Kovinic. Jucătoarea din Muntenegru de pe locul 98 WTA a învins-o în turul al doilea pe campioana din 2021 de la US Open, Emma Răducanu, scor 6-4, 4-6, 6-3.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 4 ORE
Tenis
Mouratoglou vine în România! Evenimentul spectaculos la care va lua parte alături de Simona Halep
ACUM 5 ORE