Simona Halep a avut un an 2021 foarte dificil, în care a fost ținută departe de competiții pentru cea mai mare parte a sezonului. Anul 2022 speră să fie diferit, motiv pentru care va ajunge la Melbourne foarte devreme, pentru a se adapta cât mai rapid și pentru a încerca să obțină maximum din participarea ei la ediția care începe în 24 de zile.
Campioana noastră se numără printre tenismenii care vor ajunge în Australia luni, în a treia zi de Crăciun, transmite presa din Australia. Matteo Berrettini și Casper Ruud vor ajunge și ei luni, în timp ce Borna Coric și Denis Shapovalov au ajuns deja la Antipozi. În 2021, Simona s-a oprit în sferturile de finală de la Australian Open, fiind învinsă de Serena Williams. Halep se va pregăti pentru Australian Open participând la turneele de la Melbourne (4-9 ianuarie) și Sydney (10-15 ianuarie).
Australian Open
Simona Halep - Alize Cornet, LIVE TEXT în optimi la Australian Open! Duelul, LIVE pe Eurosport 1
ACUM 9 ORE

Record de prezențe tricolore la Australian Open 2022

Ediția din 2022 de la Australian Open se anunță foarte interesantă pentru iubitorii sportului alb din România, asta pentru că vor putea urmări, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, un număr foarte mare de românce prezente la Melbourne. Nu mai puțin de 13 tenismene din România vor participa la turneul major care se desfășoară în perioada 17-30 la Antipozi.
Calificate deja pe tabloul principal sunt Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. În calificări le vom putea urmări și susține pe Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu, Irina Bara, Alexandra Cadanțu-Ignatik, Irina Fetecău și Gabriela Talabă-Lee. În plus, la dublu vor evolua Raluca Olaru și Monica Niculescu, ambele aflate în top 40 mondial.
Australian Open
Cum s-a relaxat Simona Halep înainte de meciul cu Alize Cornet din optimile Australian Open 2022
ACUM 16 ORE
Australian Open
Clasări mai bune pentru românce după Australian Open 2022! Pe cât ar putea ajunge Simona Halep
ACUM 20 ORE