Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open 2022! "Presiunea e diferită"

Bianca Dumitru

Publicat 18/01/2022 la 10:14 GMT+2

Simona Halep s-a calificat în această dimineață în turul al doilea la Australian Open, după ce a trecut de Magdalena Frech în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3. După meci, românca a oferit un interviu în exclusivitate pentru Eurosport.ro în care a analizat situația lui Novak Djokovic și a vorbit despre obiectivul ei.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep a învins-o în această dimineață pe Magdalena Frech, în primul tur de la Australian Open, cu scorul de 6-4, 6-3, după un meci care s-a întins pe durata a 90 de minute. După victorie, românca de pe locul 15 WTA a vorbit în exclusivitate pentru Eurosport.ro despre obiectivele sale și despre situația controversată al cărei protagonist a fost Novak Djokovic.
Halep, care a dominat în mare parte duelul cu Frech, reușind câteva puncte foarte frumoase, a declarat că a avut emoții mari, dar că a simțit că poate câștiga.
"Tot meciul mi s-a părut greu pentru că am fost destul de emoționată, jucând primul tur de Grand Slam. Simțeam că am jocul potrivit ca să câștig meciul, dar aveam emoții. Per total a fost un meci bun, consider că am jucat ceea ce a trebuit, iar spre final și în momentele importante am dat niște lovituri frumoase care mi-au dat încredere", a spus Simona Halep.
picture

Australian Open 2022: Rezumatul partidei Halep - Frech

Întrebată despre posibila adversară din turul al doilea de la Australian Open, sportiva a precizat că se va pregăti foarte bine după ce va afla cu cine se va duela.
"Cu Haddad Maia am mai jucat la Wimbledon, dacă nu mă înșel, și a fost destul de greu, fiind stângace. Nu prea pot să-mi dau cu părerea acum, voi aștepta să joace, să văd cine câștigă, și apoi mă voi uita un pic la meciurile contra învingătoarei."
Simona Halep, care a declarat recent că se simte foarte bine atât din punct de vedere fizic, cât și mental, a mărturisit că nu există nicio diferență față de versiunea ei din 2019, când s-a impus la Wimbledon, din punctul de vedere al dorinței de a câștiga. Fostul lider mondial a spus că este pregătită să lupte în fiecare meci în ciuda presiunii care există într-un turneu de Grand Slam.
"E greu să spun care e diferența dintre mine de acum și cea din 2019, dar simt că am aceeași dorință de a câștiga meciuri, de a fi pe terenul de tenis, am încredere că există o șansă pentru un rezultat mare, dar nu mă gândesc la acest lucru pentru că nu vreau să-mi pun presiune degeaba pe mine.
O să iau fiecare zi în parte și am așteptări doar din punctul de vedere al jocului pentru că m-am pregătit foarte bine, am jucat bine acum două săptămâni, chiar dacă a fost un turneu mai mic. Acum presiunea este diferită, e un Grand Slam și fiecare meci e mult mai încărcat emoțional, dar sunt pregătită, o să lupt și sper să câștig fiecare partidă", a adăugat românca, în exclusivitate pentru Eurosport.ro.
Citește și:

"SIMONA HALEP, CE PĂRERE AI DE SUBIECTUL <DJOKOVIC>?"

După victoria în fața Magdalenei Frech, Simona Halep a vorbit şi despre cel mai "fierbinte" subiect din tenis, expulzarea lui Djokovic din Australia. Românca în vârstă de 30 de ani s-a declarat încă o dată pro-vaccin, dar a evitat elegant să dea un verdict în ceea ce privește situația controversată în care s-a aflat liderul ATP.
"Eu am fost tot timpul pro-vaccin, m-am și vaccinat atunci când a trebuit, chiar de la început. Mereu am ascultat opinia specialiștilor, doctorilor, și sunt în totalitate de acord cu ei. Este vorba despre ceva global și nu pot eu, care nu mă pricep la așa ceva, să-mi dau cu părerea, dar într-adevăr a fost o situație dificilă pentru toată lumea", a conchis Simona Halep.
picture

Simona Halep, interviu după calificarea în turul 2 la Australian Open

Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo