Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, întrebată dacă poate câștiga Australian Open 2022: "Toată lumea poate vedea asta!"

Irina Aldea

Publicat 10/01/2022 la 17:47 GMT+2

Pregătirile pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, au intrat în linie dreaptă. Simona Halep a vorbit despre șansele pe care le are ea la turneul major de la Melbourne.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a efectuat cea mai bună pregătire posibilă înainte de Australian Open. Marea noastră campioană a cucerit titlul de la Melbourne Summer Set 1 și și-a dovedit că încă are forță să evolueze la cel mai înalt nivel în circuit. Acum, antrenamentele pentru primul turneu major s-au reluat, iar românca a vorbit despre șansele pe care le are la competiția de la Antipozi.
Întrebată dacă crede că poate cuceri titlul la Australian Open, acolo unde a ajuns până în finală la ediția din 2018, Simona Halep a oferit un răspuns de încredere, spunând că ar putea reuși acest lucru, având în vedere că nivelul dintre tenismenele din circuit este foarte apropiat, iar o jucătoare care să domine circuitul nu mai există, așa cum se întâmpla în anii de glorie ai Serenei Williams.

Simona Halep, întrebată dacă poate câștiga Australian Open 2022

"Nu mai e nimeni precum Serena care să domine tenisul cum a făcut-o ea. Toată lumea poate vedea asta. Simt că oricine din top 10, dar și din afara top 10, poate câștiga un Grand Slam sau un turneu. Așa că nu este o mare diferență între jucătoarele de top. Simt că am șansa mea, evident, de asta și joc. Dar nu mă mai gândesc așa mult cum o făceam în trecut. Acum totul este că un bonus și încerc să mă bucur de tenis, nu de rezultate", a spus Simona Halep, potrivit SpotMedia.ro.
Până unde ajunge Simona Halep la Australian Open 2022?
Simona Halep a câştigat ieri turneul Melbourne Summer Set 1 (WTA 250), dotat cu premii totale de 239.477 de dolari americani, după ce a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova, cu 6-2, 6-3. Halep (30 ani, 20 WTA), a doua favorită, s-a impus după o oră şi 14 minute, câştigând primul să titlu în Australia.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo