Simona Halep a efectuat cea mai bună pregătire posibilă înainte de Australian Open. Marea noastră campioană a cucerit titlul de la Melbourne Summer Set 1 și și-a dovedit că încă are forță să evolueze la cel mai înalt nivel în circuit. Acum, antrenamentele pentru primul turneu major s-au reluat, iar românca a vorbit despre șansele pe care le are la competiția de la Antipozi.
Întrebată dacă crede că poate cuceri titlul la Australian Open, acolo unde a ajuns până în finală la ediția din 2018, Simona Halep a oferit un răspuns de încredere, spunând că ar putea reuși acest lucru, având în vedere că nivelul dintre tenismenele din circuit este foarte apropiat, iar o jucătoare care să domine circuitul nu mai există, așa cum se întâmpla în anii de glorie ai Serenei Williams.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM 10 ORE

Simona Halep, întrebată dacă poate câștiga Australian Open 2022

"Nu mai e nimeni precum Serena care să domine tenisul cum a făcut-o ea. Toată lumea poate vedea asta. Simt că oricine din top 10, dar și din afara top 10, poate câștiga un Grand Slam sau un turneu. Așa că nu este o mare diferență între jucătoarele de top. Simt că am șansa mea, evident, de asta și joc. Dar nu mă mai gândesc așa mult cum o făceam în trecut. Acum totul este că un bonus și încerc să mă bucur de tenis, nu de rezultate", a spus Simona Halep, potrivit SpotMedia.ro.
PÂNĂ UNDE AJUNGE SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2022?
Simona Halep a câştigat ieri turneul Melbourne Summer Set 1 (WTA 250), dotat cu premii totale de 239.477 de dolari americani, după ce a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova, cu 6-2, 6-3. Halep (30 ani, 20 WTA), a doua favorită, s-a impus după o oră şi 14 minute, câştigând primul să titlu în Australia.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
14/05/2022 LA 14:09