Ediția din 2022 de la Australian Open se anunță foarte interesantă pentru iubitorii sportului alb din România, asta pentru că vor putea urmări, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, un număr foarte mare de românce prezente la Melbourne. Nu mai puțin de 13 tenismene din România vor participa la turneul major care se desfășoară în perioada 17-30 la Antipozi.
În plus, Simona Halep s-a hotărât să evolueze și în proba de dublu. Ea va face echipă cu Gabriela Ruse. "Un privilegiu să joc dublu alături de idolul meu", a scris Gabriela Ruse pe Twitter. Celelalte perechi care au în componență cel puțin o jucătoare din România sunt: Cristian / Petkovic, Niculescu / HC Chan, Olaru / Friedsam, Begu / Stojanovic, Bara / Gorgodze, scrie ziare.com.
Australian Open
Simona Halep, la Australian Open! Henin a dat verdictul: ce crede că poate face românca la Melbourne
ACUM 14 ORE

Record de prezențe tricolore la Australian Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player

Simona Halep și Gabriela Ruse nu vor juca pentru prima dată împreună. Ele au evoluat la dublu și la turneul de la Indian Wells, anul acesta. Simo și Gabi au fost eliminate în faza optimilor de finală de cuplul Bouzkova/Hradecka. Cele două cehoaice s-au impus cu 6-2, 5-7, 10-5.
La simplu, calificate deja pe tabloul principal sunt Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. În calificări le vom putea urmări și susține pe Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu, Irina Bara, Alexandra Cadanțu-Ignatik, Irina Fetecău și Gabriela Talabă-Lee. Simona Halep este printre primii tenismeni care vor ajunge la Melbourne pentru Australian Open 2022. Campioana noastră este așteaptată în Australia luni, în a treia zi de Crăciun.
Australian Open
Australienii au publicat programul primei zile. Djokovic va fi înlocuit de un Lucky Loser, Caruso
ACUM 19 ORE
Australian Open
Specialiştii au dat verdictul: Simona Halep face un Australian Open mare. Care e finala preconizată
IERI LA 16:19