Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, prima reacție după ce a făcut instrucție cu Kovinic la Australian Open 2022: "Simt că am jucat grozav!"

Irina Aldea

Actualizat 22/01/2022 la 05:42 GMT+2

Simona Halep s-a calificat sâmbătă dimineață în optimile de finală la Australian Open, după ce a trecut de Danka Kovinic, cedând doar 3 game-uri.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a obținut sâmbătă dimineață calificarea în optimile de finală la Australian Open, după ce a trecut de Danka Kovinic (98 WTA) în minimum de seturi, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 5 minute de joc. În continuare, Simo se va duela la Melbourne pentru un loc în sferturi cu Alize Cornet (61 WTA).
picture

Simona Halep, punct fabulos la Australian Open! Kovinic s-a lăsat păgubașă și a început să aplaude

Simona Halep a făcut la Melbourne o nouă demonstrație de forță în fața Dankăi Kovinic, care nu a avut niciun răspuns la armele atât de puternice ale româncei. Deși s-a plâns de câteva ori de serviciu pe durata partidei, Simona Halep a stat mai bine la fiecare capitol în meciul din turul al treilea, iar la finalul partidei a recunoscut că a jucat grozav.

Simona Halep, încântată de evoluția din turul 3 la Australian Open 2022, cu Danka Kovinic

"Mă simt grozav, mai ales că pot juca în optimi din nou. Mă simt excelent în Australia, poate de asta joc atât de bine, mai ales în fața acestui public frumos care stă în această căldură pentru a ne urmări. Simt că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu. Simt că am jucat grozav, dar Danka a fost obosită, a avut un meci foarte greu înainte.
Este de fiecare dată o provocare mare să calc pe acest teren și să dau tot ce am mai bun. Sunt foarte mulțumită cu ce am jucat și de abia aștept următorul joc. Pare că sunt relaxată, dar mă simt mereu concentrată, mă simt încrezătoare acum pentru că anul trecut am avut parte de un meci foarte greu. Acum mă pot bucura că joc tenis, sunt fericită și mă bucur că pot să fiu aici", a spus Simona Halep la finalul meciului.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Până unde ajunge Simona Halep la Australian Open 2022?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo