Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zâmbiți, vă rog! Cum au tratat WTA și site-ul oficial de la Australian Open victoria Simonei Halep de la Melbourne

Bianca Dumitru

Actualizat 18/01/2022 la 07:59 GMT+2

Simona Halep s-a calificat în această dimineață în turul al doilea la Australian Open, după ce a trecut de Magdalena Frech în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3. Cei de la WTA și organizatorii Grand Slam-ului de la Melbourne au reacționat savuros după victoria româncei.

Simona Halep

Credit imagine: Twitter

Simona Halep a învins-o în această dimineață pe Magdalena Frech, în primul tur de la Australian Open, cu scorul de 6-4, 6-3, după un meci care s-a întins pe durata a 90 de minute. După victoria româncei, organizatorii Grand Slam-ului de la Melbourne și reprezentanții WTA au reacționat pe rețelele de socializare.
Cei de la Australian Open au precizat că aceasta este a 12-a apariție consecutivă a Simonei Halep la primul turneu de Grand Slam al anului și au postat pe contul de Twitter al competiției mesajul notat de Simona Halep pe o cameră de filmat la capătul partidei cu Frech. Românca și-a îndemnat fanii să zâmbească.
În același timp, cei de la WTA au punctat că succesul cu Frech a fost victoria cu numărul 104 obținută de Simona Halep pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem.
Citește și:

Simona Halep, după victoria cu Frech din primul tur al Australian Open 2022

După ce a învins-o pe Magdalena Frech, Simona Halep a vorbit despre cum a fost partida și despre ceea ce își dorește să realizeze în continuare în acest an.
"Am simțit partida aceasta foarte dificilă. Întotdeauna e complicat primul meci. Am fost emoționată, nesigură că pot juca un tenis bun azi, dar până la urmă am câștigat, iar asta mă face fericită. Cred că emoțiile au apărut ca urmare a accidentărilor de anul trecut.
2021 a fost un an dur, încrederea mea nu a fost prea ridicată la finalul anului anterior, dar acum încerc să joc cel mai bun tenis, de fiecare dată când ies pe teren. Săptămâna trecută a fost grozavă, iar acum vreau doar să privesc înainte și să devin mai bună decât astăzi. Întotdeauna e frumos să vii să joci în Australia, iar titlul câștigat m-a ajutat mult. Sper să pot juca din ce în ce mai bine în acest turneu", a declarat românca de pe locul 15 WTA.
picture

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Magdalena Frech la Australian Open 2022

Pentru Simona Halep urmează meciul cu învingătoarea duelului Katie Volynets - Beatriz Haddad Maia.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo