Regimul de carantină în cameră impus jucătorilor care s-au aflat la bordul celor trei avioane spre Melborne în rândurile cărora au fost depistate cazuri de infectare cu Covid-19 este unul draconic. Sorana Cîrstea, ocupanta locului 72 WTA, trăiește un adevărat calvar: după ce a declarat că și-ar dori să plece de îndată spre casă, dar nu este lăsată de autoritățile australiene, acum antrenorul ei a povestit într-o intervenție la Radio Timișoara că românca nu are nici măcar strictul necesar pentru pregătire la ea, bagajele cu anumite accesorii pentru antrenamentul fizic, dar și vitaminele rămânând la preparatorul fizic Teo Cercel.
"Suntem într-o detenție, așa cum este definită oficial de guvernul australian. În condiții bune, la hotel, dar nu avem voie nici să deschidem geamul. Ușa o deschidem doar pentru a primi mâncarea ce ne este lăsată într-o pungă", a povestit Cruciat.
"Când am sosit aici nu știam că există un caz de coronavirus în cursa noastră, așa că geanta a rămas la Teo, urmând a i-o înmâna a doua zi la antrenament. De patru zile ne chinuim să-i trimitem Soranei geanta cu vitamine și ustensile de antrenament, dar autoritățile medicale nu ne permit”, a mai afirmat Adrian Cruciat, pentru sursa citată.
Tenis
Lovitură de teatru în tenisul feminin. Cine e noul antrenor al Karolinei Pliskova
ACUM O ORĂ

Carantina la Australian Open: Sorana Cîrstea, printre cele mai vehemente contestatare

Sorana Cîrstea și-a împărtășit nemulțumirea pe rețelele de socializare după ce a aflat că va trebui să stea închisă în camera de hotel 14 zile.
Unii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, chiar o vacanță. Ceea ce nu putem să facem este SĂ CONCURĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării”, a scris Sorana Cîrstea, loc 71 WTA, pe Twitter.
Ea a declarat că ar avea nevoie de trei săptămâni după o astfel de carantină pentru a ajunge la un nivel acceptabil de competiție.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Roger Federer și moștenirea lăsată unui jucător din circuitul ATP! "Îi datorez atât de multe"
ACUM O ZI
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
ACUM O ZI