Sezonul de tenis din acest an fost suspendat din cauza pandemiei de corona virus iar acum pare că și stagiunea din 2021 ar putea fi afectată serios de acest lucru. Qantas, compania aeriană de stat din Australia, și-a suspendat toate zborurile internaționale până în martie 2021. Drept urmare, organizarea Australian Open în ianuarie 2021 a devenit mult mai dificilă și există chiar riscul anulării competiției.
Conform Daily Mail, din cauza acestei decizii, este foarte probabil ca și alți operatori din Australia să urmeze exemplul Qantas, compania fiind cea mai importantă din țară și cu o influență extraordinară. Dacă acest lucru se va întâmpla, Australian Open ar putea fi chiar anulat.
Australia are în acest moment 10.487 de cazuri pozitive. Dintre acestea, doar 2500 sunt active. Australienii au gestionat bine criza și au prevenit o explozie a numărului de cazuri, spre deosebire de alte țări importante din lume. În astfel de condiții, cu siguranță că guvernul australian va căuta să mențină restricțiile pentru a se asigura că coronavirusul va dispărea la un moment dat. Decizia celor de la Qantas ar fi fost luată de fapt chiar de guvernul australian.
Roland Garros
Cel mai tare Roland Garros din istoria recentă? Marele pariu al lui Tim Henman
ACUM 2 ORE

US Open merge mai departe

Recent, US Open a anunțat că se va desfășura competiția în locația obișnuită din New York la sfârșitul lui august, în ciuda numărului în creștere al cazurilor de COVID-19 din SUA. Ceea ce este și mai surprinzător este că fix New York este unul dintre focarele din țară.
Mai mulți jucători precum Nick Kyrgios și-au exprimat deja îngrijorarea privind participarea la turneu în acestl de condiții. Și Roland Garros va avea loc chiar după încheierea US Open.
Roland Garros
Adversara Simonei Halep din turul 1 de la Roland Garros s-a retras! Cu cine va debuta acum
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Mouratoglou spune cum poate Simona Halep să o învingă pe Iga Swiatek: "Combinația poate face minuni"
ACUM 4 ORE