În finala turneului major de la Antipozi, vom avea parte de un meci în care ambii jucători sunt cotați cu șanse foarte mari la câștigarea titlului. Novak Djokovic a câștigat de fiecare dată trofeul la Melbourne atunci când a ajuns până în semifinale, Australian Open devenind deja "turneul de casă" al sârbului. Pe de altă parte, Daniil Medvedev traversează o formă de joc incredibilă. Rusul a adunat deja 20 de victorii consecutive în circuitul ATP și 12 la rând în fața adversarilor din Top 10.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Novak Djokovic și Daniil Medvedev se cunosc destul de bine. Cei doi au disputat împreună nu mai puțin de șapte partide, sârbul având cu doar o victorie mai mult decât adversarul său din Rusia, care ocupă deja locul 3 ATP în clasamentul live. Cu o victorie duminică, în finală, Medvedev va ajunge chiar pe locul 2 în lume, ceea ce reprezintă fără doar și poate o miză suplimentară. În plus, rusul îl poate egala pe Nole la bilanțul întâlnirilor directe dacă se va impune în ultimul act.
Tenis
Novak Djokovic nu poate participa nevaccinat la Australian Open! Mesaj fără echivoc din Melbourne
20/10/2021 LA 09:50

Australian Open 2021 | Cu cine ar fi vrut Novak Djokovic să joace finala. Ce spune Boris Becker

Vorbind în cubul Eurosport, Boris Becker a explicat că imprevizibilitatea lui Daniil Medvedev este ceea ce-i va pune probleme lui Novak Djokovic în finala de duminică, fapt pentru care sârbul și-ar fi dorit să joace în ultimul act cu Stefanos Tsitsipas, un jucător care ar fi ajuns la linia de finish mult mai puțin proaspăt decât Medvedev.
https://i.eurosport.com/2021/02/21/2999352.jpg
"Dacă l-ați fi întrebat pe Novak Djokovic pe cine ar fi preferat să întâlnească în finală, Tsitsipas ar fi fost răspunsul pe care vi l-ar fi dat. Medvedev joacă foarte imprevizivil și are o serie de victorii incredibilă. Daniil este cel mai periculos jucător în acest moment, dar în fața lui se va afla campionul absolut de la Australian Open, câștigător a șapte titluri aici. Novak Djokovic este principalul favorit pentru un motiv foarte bine definit, dar Medvedev este cel mai dificil adversar pe care-l putea întâlni în ultimul act", a spus germanul la Eurosport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din optimi, de la Moscova
20/10/2021 LA 05:13
Tenis
Australienii nu fac nicio excepție! Participarea lui Djokovic la Australian Open, în mare pericol
19/10/2021 LA 11:34