În finala turneului major de la Antipozi, vom avea parte de un meci în care ambii jucători sunt cotați cu șanse foarte mari la câștigarea titlului. Novak Djokovic a câștigat de fiecare dată trofeul la Melbourne atunci când a ajuns până în semifinale, Australian Open devenind deja "turneul de casă" al sârbului. Pe de altă parte, Daniil Medvedev traversează o formă de joc incredibilă. Rusul a adunat deja 20 de victorii consecutive în circuitul ATP și 12 la rând în fața adversarilor din Top 10.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Novak Djokovic și Daniil Medvedev se cunosc destul de bine. Cei doi au disputat împreună nu mai puțin de șapte partide, sârbul având cu doar o victorie mai mult decât adversarul său din Rusia, care ocupă deja locul 3 ATP în clasamentul live. Cu o victorie duminică, în finală, Medvedev va ajunge chiar pe locul 2 în lume, ceea ce reprezintă fără doar și poate o miză suplimentară. În plus, rusul îl poate egala pe Nole la bilanțul întâlnirilor directe dacă se va impune în ultimul act.
Tenis
Novak Djokovic nu poate participa nevaccinat la Australian Open! Mesaj fără echivoc din Melbourne
20/10/2021 LA 09:50

Australian Open 2021 | Experții au dat verdictul! Cine va câștiga finala dintre Djokovic și Medvedev

Care sunt aspectele cheie ale finalei? Analiștii ESPN, Patrick McEnroe, Brad Gilbert și Darren Cahill au prefațat finala masculină și au oferit pronosticuri. Toți trei au așteptări mari de la meciul dintre Djokovic și Medvedev, iar balanța se înclină înspre liderul mondial din ATP și campionul en-titre la Melbourne.
McEnroe: Djokovic este favoritul și pe bună dreptate, dar eu cred că a venit vremea lui Medvedev. Joacă stilul de tenis care îi poate pune mari problem lui Djokovic. Medvedev îi seamănă foarte mult lui Djokovic, mai ales în defensivă. Cred că poate intra în mintea lui Novak. Nu știu dacă se va schimba cu adevărat garda, dar cred că Medvedev va câștiga în patru seturi foarte strânse.
Gilbert: Amândoi sunt odihniți și proaspeți după semifinale. Sper că vom avea parte de o finală clasică de cinci seturi. Trebuie să-l aleg totuși pe Djokovic și să spun că va câștiga în patrul seturi, doar pe baza faptului că are 8-0 în finalele de la Australian Open. Știe bine cum să gestioneze această situație.
Cahill: Acesta va fi ca un meci nebun de șah, o partidă de șah în care se întâlnesc doi jucători extrem de inteligenți. Anticipez că va fi o luptă fizică, iar aici e aspectul la care Novak excelează. Chiar dacă e 1-1 la seturi după o oră și 45 de minute sau două ore, avantajul va fi de partea lui Novak. Cred că Djokovic va câștiga în patru seturi.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din optimi, de la Moscova
20/10/2021 LA 05:13
Tenis
Australienii nu fac nicio excepție! Participarea lui Djokovic la Australian Open, în mare pericol
19/10/2021 LA 11:34