Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Gest inedit al fanilor lui Djokovic, chiar în fața hotelului în care sârbul stă în carantină

Nicu Savin

Publicat 23/01/2021 la 12:21 GMT+2

Novak Djokovic își petrece cele 2 săptămâni de carantină de dinaintea primului Grand Slam al anului într-un hotel din Adelaide, iar fanii de la Antipozi ai sârbului au recurs la un gest inedit pentru a-și încuraja favoritul.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Toți ochii din lumea tenisului sunt îndreptați spre Australia, acolo unde va avea loc în perioada 8-21 februarie turneul de la Australian Open. Toți jucătorii sunt în carantină, conform normelor impuse de organizatori, și în fiecare zi par pe site-urile de socializare diferite imagini cu felul în care aceștia își omoară timpul în această etapă dificilă.
Novak Djokovic a avut parte de o surpriză plăcută din partea fanilor săi din Australia, care au recurs la un gest inedit pentru a-și arăta atașamentul față de favoritul lor. Aceștia s-au strâns în fața hotelului unde este cazat sârbul și au încins o horă în plină stradă, pe fondul sonor al unei melodii sârbești. Numărul 1 mondial a ieșit în balcon și a aplaudat, fiind vizibil impresionat de surpriza suporterilor săi.

Djokovic va juca la ATP Cup, înainte de Australian Open

După ce își vor încheia perioada de carantină o bună parte din tenismeni vor participa la ATP Cup (1-5 februarie). Ieri au fost trase la sorți grupele acestei competiții, iar Serbia, deținătoarea trofeului, a fost repartizată în Grupa A, alături de Germania și Canada.
A doua favorită, Spania, care a pierdut finala cu Serbia în 2020, va încearcă să treacă de Grupa B, unde se va confrunta cu Grecia și Australia. Numărul doi mondial, Rafael Nadal, își va conduce țara pentru al doilea an consecutiv.
Ediția 2021 a noii competiții pe echipe din tenisul masculin pune la bătaie un fond de premiere redus la jumătate față de anul trecut, de 7,5 milioane de dolari, organizatorii rezervându-și însă dreptul de a reduce premiile cu încă 40% în cazul în care se va juca fără spectatori.
picture

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo