Francezul Gael Monfils a pierdut al șaselea meci consecutiv disputat după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Favorit 10 la Melbourne, spectaculosul jucător de 34 de ani nu a reușit să întrerupă seria negativă în circuit nici după ce l-a angajat pe fostul antrenor al lui Dominic Thiem, Gunther Bresnik, devenind luni primul cap de serie eliminat pe tabloul masculin.

Australian Open - UNIBET

Credit imagine: Eurosport

Ruusuvuori a obținut prima victorie a carierei la Australian Open după o luptă de trei ore și 46 de minute, deși a comis 11 duble greșeli.
Tel Aviv Watergen Open
Rezumatul meciului Djokovic-Andujar, de la Tel Aviv. Moment rar în tenis, în gameul 8
ACUM O ORĂ

Australian Open Highlights | Gael Monfils - Emil Ruusuvuori

Australian Open: primul cap de serie eliminat pe tabloul masculin

Așa cum ne-a obișnuit, Monfils a făcut deliciul fanilor cu lovituri fanteziste și a terminat meciul având două lovituri câștigătoare în plus față de adversarul său (46-44), însă nu a convertit decât 26% dintre mingile de break avute (6 din 23 per total în meci, 0 din 5 în decisiv) și trebuie să mai aștepte până când va simți din nou gustul victoriei.
Francezul de pe locul 11 mondial nu a mai câștigat vreun meci de un an, după ce în start de 2020 reușea în premieră să câștige două titluri într-un sezon.
Tenis
Ana Bogdan, printre cele mai în formă jucătoare din lume.Salt uriaș în 2 luni, după 4 semifinale WTA
ACUM O ORĂ
Tenis
Scene incredibile în Franța, acolo unde Moutet și Andreev au fost la un pas de bătaie
ACUM 2 ORE