Francezul Gael Monfils a pierdut al șaselea meci consecutiv disputat după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Favorit 10 la Melbourne, spectaculosul jucător de 34 de ani nu a reușit să întrerupă seria negativă în circuit nici după ce l-a angajat pe fostul antrenor al lui Dominic Thiem, Gunther Bresnik, devenind luni primul cap de serie eliminat pe tabloul masculin.

Australian Open - UNIBET

Credit imagine: Eurosport

ATP Rotterdam
Rezumate: Zverev vs Bublik
ACUM 4 ORE

Ruusuvuori a obținut prima victorie a carierei la Australian Open după o luptă de trei ore și 46 de minute, deși a comis 11 duble greșeli.

Australian Open Highlights | Gael Monfils - Emil Ruusuvuori

Australian Open: primul cap de serie eliminat pe tabloul masculin

Așa cum ne-a obișnuit, Monfils a făcut deliciul fanilor cu lovituri fanteziste și a terminat meciul având două lovituri câștigătoare în plus față de adversarul său (46-44), însă nu a convertit decât 26% dintre mingile de break avute (6 din 23 per total în meci, 0 din 5 în decisiv) și trebuie să mai aștepte până când va simți din nou gustul victoriei.

Francezul de pe locul 11 mondial nu a mai câștigat vreun meci de un an, după ce în start de 2020 reușea în premieră să câștige două titluri într-un sezon.

Tenis
Veste uriașă pentru Simona Halep! Decizia luată de WTA
ACUM 6 ORE
Tenis
Marele pariu al lui Murray: jucătorul din NextGen care va domina tenisul mondial
ACUM 9 ORE