Discovery Sports a anunțat că a ajuns la un acord cu Tennis Australia pentru a transmite Australian Open în direct și exclusiv la nivel paneuropean până în 2031. Acordul pe termen lung, care începe în 2022, include toate drepturile liniare și digitale și va extinde parteneriatul Eurosport cu primul Grand Slam al anului la mai mult de 25 de ani, după ce a difuzat primul său Australian Open în 1995.

"E foarte special!" Wilander reacționează la prelungirea colaborării Discovery - Australian Open

Ca parte a acordului de 10 ani, Discovery își va folosi mult îndrăgitele canale, platforme și mărci globale, inclusiv Eurosport și serviciul de streaming Discovery + - gazda divertismentului din viața reală – pentru a distribui acțiunea de la Australian Open la un public mai larg și mai mare ca niciodată.
Tenis
Mats Wilander crede într-un scenariu care îi va "împăca" pe Federer, Nadal și Djokovic
ACUM 32 MINUTE
În plus față de tenisul de clasă mondială, Discovery va colabora cu Tennis Australia la o gamă largă de stiluri de viață și conținut de divertisment pentru a spune cât mai multe dintre poveștile fascinante din turneu și pentru a merge dincolo de sport. Eurosport va deține, de asemenea, drepturi exclusive la evenimentele premergătoare AO, inclusiv la turneul internațional ATP Adelaide, care le oferăcelor mai buni jucători ai lumii antrenamente esențiale înainte de primul turneu major al anului.

"Este Slam-ul vesel!" Schett reacționează la prelungirea colaborării Discovery - Australian Open

Andrew Georgiou, Preşedinte al divizei Sport, Discovery, a declarat: "Suntem încântaţi să colaborăm cu Tennis Australia şi să consolidăm parteneriatul pentru acest eveniment, considerat una dintre bijuteriile sezonului de tenis. Avem un istoric incredibil în a oferi conţinut de tenis de top pentru publicul care se bucură de evenimentele de Grand Slam pe platformele noastre şi în a da viaţă tuturor poveştilor care contează, atat din teren cat şi din afara acestuia, indiferent de platforma pe care oamenii aleg să urmărească turneul.
Extinderea pe termen lung a parteneriatului nostru cu Australian Open este dovada faptului că putem duce acest proiect şi mai departe. Varietatea canalelor TV, a platformelor şi brandurilor globale Discovery îmbinate cu parteneriatul cu Tennis Australia ne vor permite să ajungem la un public nou, construind conţinut în jurul unor poveşti noi şi diferite".
Craig Tiley, CEO, Tennis Australia și directorul turneului, Australian Open, a adăugat: "De mai bine de 25 de ani, Eurosport a contribuit la prezentarea a ce e mai bun din Australian Open în Europa și suntem încântați să extindem acest parteneriat istoric. Așteptăm cu nerăbdare să dăm viață colaborării noastre inovatoare prin Eurosport și Discovery, abonament TV și mai multe destinații online și să povestim aventurile jucătorilor atât pe teren, cât și dincolo de el, atât în ianuarie, cât și pe parcursul anului".
Australian Open
Familia lui Djokovic a rupt în sfârşit tăcerea, după ce Nole a fost expulzat din Australia
ACUM 3 ORE
Australian Open
Primă pagină scandaloasă a unui ziar australian, după expulzarea lui Djokovic. Sârbii sunt revoltaţi
ACUM 4 ORE