Ne pregătim de a două săptămână de concurs de la Australian Open iar în noaptea de sâmbătă spre duminică ne așteaptă câteva dueluri extrem de interesante. Liderul mondial, Ashleigh Barty, joacă împotriva lui Alison Riske. Coco Gauff, 15 ani, are un nou meci tare după ce a eliminat-o pe Naomi Osaka. De data aceasta îi va ieși în cale Sofia Kenin.
Novak Djokovic și Roger Federer continuă drumul spre fazele superioare. Elvețianul a trecut cu greu în turul precedent de australianul John Millman după un meci de 5 seturi iar în calea lui este Marton Fucsovics.
https://i.eurosport.com/2020/01/25/2761798.png
Australian Open
Naomi Osaka nu este dezamăgită după eliminarea de la Australian Open: "Nu sunt Dumnezeu"
ACUM 9 MINUTE
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Mannarino - Karatsev - Australian Open
ACUM 20 MINUTE
Australian Open
Apare Maria Sharapova în stafful lui Jannick Sinner?
ACUM 21 MINUTE