Începe a doua săptămână de concurs de la Australian Open iar în cursă au rămas multe nume mari, atât pe tabloul masculin, cât și pe cel feminin. Din fericire, în optimi va juca Simona Halep. Adversara se anunță a fi una extrem de dificilă, Elise Mertens, partidă care va fi transmisă în direct de Eurosport de la ora 02.00.
Pe tabloul masculin, unul dintre cele mai interesante meciuri de până acum este cel din Nick Kyrgios și Rafael Nadal. Australianul nu a ezitat să-l ironizeze pe liderul mondial și la acest turneu, cei doi având de-a lungul timpului mai multe dispute verbale.
Iată programul meciurilor transmise de către Eurosport 1 și Eurosport 2
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/26/2762710.png
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Barbara Schett, impresionată de Simona Halep. Ce a remarcat expertul Eurosport la româncă
ACUM 5 ORE
Australian Open
Anunţul făcut de Osaka, după ce a fost eliminată de eleva lui Cahill, deşi a avut 2 mingi de meci
ACUM 6 ORE