”Evaluăm programul dinainte de Australian Open pentru a vedea ce putem face ca să ajutăm acești sportivi”, a declarat Tiley pentru Nine Network.
Australian Open va avea loc așa cum a fost programat și vom face tot ce putem pentru a ne asigura că acei sportivi au cele mai bune șanse.
Sorana Cîrstea se numără printre ghinionistele care s-au aflat într-unul dintre cele două avioane charter către Melbourne care au avut infectați de Covid la bord.
Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
ACUM 7 ORE
Toți cei 47 de sportivi din aceste două avioane sunt obligați să stea în carantină în camera de hotel în următoarele 14 zile, ceea ce înseamnă că vor avea o singură săptămână de pregătire pentru Australian Open și un dezavantaj net în comparație cu adversarii lor (unii dintre ei chiar trimiși la Adelaide, într-un regim și mai lejer).

Revolta Soranei Cîrstea

"Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră, să mă uit pe Netflix. Credeți-mă, acesta este un vis devenit realitate, chiar o vacanță pentru mine. Ceea ce nu putem face este să concurăm după ce am stat 14 zile pe canapea. Aceasta este problema, nu regula carantinei", a scris Sorana Cîrstea.
Aș avea nevoie de cel puțin trei săptămâni după carantină pentru a ajunge din nou la o formă decentă și a putea concura la nivel înalt

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
ACUM 11 ORE
Wimbledon
ATP amenință LTA cu excluderea din competiții în 2023, dacă rușii vor fi interziși iar la Wimbledon
ACUM 15 ORE