Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ilie Năstase, despre eliminarea Simonei Halep de la Australian Open: "Nu a avut adversare tari"

Irina Aldea

Publicat 31/01/2020 la 10:59 GMT+2

Ilie Năstase, primul lider mondial din tenisul masculin, a vorbit despre eliminarea Simonei Halep de la primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep vs Harriet Dart turul 2 la Australian Open

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de iberica Garbine Muguruza, locul 32 WTA, la capătul unui meci care a durat două ore și șapte minute de joc. Simona a avut mai multe șanse de a prelua inițiativa, însă iberica s-a descurcat admirabil.
"Mi s-a părut că n-a jucat rău, a jucat destul de bine, totul s-a decis la câteva puncte. Dacă reușea să fructifice mingile de set din prima parte, probabil că meciul decurgea altfel. Nu știu de ce avem noi așteptări să joace ofensiv, ăsta e stilul ei. Are un stil defensiv-agresiv, dar în nici un caz ofensiv. Nu îi convin adversarele care lovesc tare, gen Muguruza. Față de ce a arătat ea în turneu, de lucrurile bune, constatarea mea e că azi nu i-a funcționat nici serviciul ca până acum. Cred că a dezavantajat-o faptul că a avut meciuri prea ușoare, până în semifinală n-a avut adversare cu adevărat tari, care s-o testeze”, a spus Năstase pentru Gazeta Sporturilor.

Parcursul Simonei până în semifinale la Australian Open:

  • Jennifer Brady (24 de ani, 49 WTA) 7-6, 6-1
  • Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA) 6-2, 6-4
  • Yulia Putintseva (25 de ani, 38 WTA), 6-1, 6-4
  • Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA) 6-4, 6-4
  • Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA) 6-1, 6-1
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo