Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Osaka a primit 3, Serena 4.5. Ce notă a primit Simona Halep după parcursul de la Australian Open

Irina Aldea

Publicat 05/02/2020 la 08:23 GMT+2

Primul turneu de Grand Slam al anului s-a încheiat, iar presa din străinătate analizează prestațiile jucătoarelor de top.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Printre jucătoarele analizate de jurnaliștii italieni de la Ubi Tennis se află și Simona Halep, care a ajuns anul acesta până în semifinale. Jucătoarea noastră a trecut la Melbourne de Jennifer Brady, Harriet Dart, Yulia Putintseva, Elise Mertens, Anett Kontaveit, însă a fost învinsă în două seturi de Garbine Muguruza, scor 7-6, 7-5.
Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a primit nota 8 pentru evoluția din Melbourne. Sportiva noastră a urcat pe locul doi după primul turneu de Grand Slam al anului. Pe de altă parte, Sofia Kenin, campioană la Australian Open la ediția din acest an, a reușit un salt remarcabil, ajungând până pe poziția a șaptea.

Simona Halep, nota 8 după Australian Open

Tot nota 8 a primit și cealaltă semifinalistă, Ashleigh Barty, iar sursa citată scrie despre cele două semifinaliste care au cedat în penultimul act că: “Au confirmat că sunt în mare formă pe parcursul celor două săptămâni, însă rămân cu regretul că au ratat finala”. Pe de altă parte, italienii nu sunt mulțumiți de parcursul campioanei de anul trecut, Naomi Osaka, pe care au notat-o cu 3. "Anul trecut a dominat, însă contra lui Cori Gauff a părut o jucătoare de duzină. Un sfat pentru toți: nu aveți încredere în nimeni din circuitul feminin", mai transmit italienii.
Alte note acordate de Ubi Tennis:
  • Sofia Kenin - 10
  • Garbine Muguruza - 8.5
  • Cori Gauff - 7.5
  • Serena Williams - 4.5
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo