Printre jucătoarele analizate de jurnaliștii italieni de la Ubi Tennis se află și Simona Halep, care a ajuns anul acesta până în semifinale. Jucătoarea noastră a trecut la Melbourne de Jennifer Brady, Harriet Dart, Yulia Putintseva, Elise Mertens, Anett Kontaveit, însă a fost învinsă în două seturi de Garbine Muguruza, scor 7-6, 7-5.

Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a primit nota 8 pentru evoluția din Melbourne. Sportiva noastră a urcat pe locul doi după primul turneu de Grand Slam al anului. Pe de altă parte, Sofia Kenin, campioană la Australian Open la ediția din acest an, a reușit un salt remarcabil, ajungând până pe poziția a șaptea.

Tenis
Simona Halep revine oficial pe teren! Cine participă la turneul demonstrativ de la Adelaide
PESTE O ORĂ

Simona Halep, nota 8 după Australian Open

Tot nota 8 a primit și cealaltă semifinalistă, Ashleigh Barty, iar sursa citată scrie despre cele două semifinaliste care au cedat în penultimul act că: “Au confirmat că sunt în mare formă pe parcursul celor două săptămâni, însă rămân cu regretul că au ratat finala”. Pe de altă parte, italienii nu sunt mulțumiți de parcursul campioanei de anul trecut, Naomi Osaka, pe care au notat-o cu 3. "Anul trecut a dominat, însă contra lui Cori Gauff a părut o jucătoare de duzină. Un sfat pentru toți: nu aveți încredere în nimeni din circuitul feminin", mai transmit italienii.

Alte note acordate de Ubi Tennis:

  • Sofia Kenin - 10
  • Garbine Muguruza - 8.5
  • Cori Gauff - 7.5
  • Serena Williams - 4.5

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis
Directorul AO recunoaște! Simona Halep și celelalte staruri carantinate la Adelaide sunt favorizate
IERI LA 11:34
Tenis
Lider, din "zona zero" de carantină. Azarenka, discurs elegant pentru comunitate și jucători
IERI LA 08:55