Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de iberica Garbine Muguruza, locul 32 WTA, la capătul unui meci care a durat două ore și șapte minute de joc. Simona a avut mai multe șanse de a prelua inițiativa, însă iberica s-a descurcat admirabil.

Antrenorul australian al Simonei Halep, Darren Cahill, a oferit un prim mesaj după eliminarea sfuerită de Simona în semifinalele competiției majore de la Antipozi. Cahill este de părere că succesul ibericei este în strânsă legătură cu antrenoarea ei, spaniola Conchita Martinez. De asemenea, Cahill crede că Simona a avut ghinion în partida de joi.

Tenis
Simona Halep, criticată de Barbara Rittner, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Germaniei
ACUM 29 MINUTE

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep

"A fost o luptă mare ieri, felicitări pentru Garbi și Conchita. Abia aștept să urmăresc o finală feminină frumoasă. Ghinion pentru fata noastră, Simona Halep. Suntem mândri de tine. Lupți, înveți, muncești, revii mai puternic. Asta vom face", a scris australianul pe contul personal de Twitter.

În finala turneului australian se vor întâlni Garbine Muguruza și Sofia Kenin. Simona Halep, în ciuda înfrângerii, va reveni de luni pe locul doi în clasamentul mondial. Sportiva noastră va avea o pauză de două săptămâni, după care va evolua la turneul de la Dubai.

Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Tenis
Halep, nominalizată pentru titlul de jucătoarea anului. Ratează însă trofeul la care era "abonată"
ACUM 16 ORE
Tenis
"WTA, o nouă eră!" Simona Halep, mesaj puternic într-un moment de cotitură pentru tenisul mondial
IERI LA 15:47