Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep – Garbine Muguruza | Ora de start a meciului din semifinale de la Australian Open

Irina Aldea

Publicat 29/01/2020 la 06:57 GMT+2

Finalista din 2018 de la Australian Open se va lupta la Melbourne pentru un loc în finala turneului cu Garbine Muguruza.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, s-a calificat în semifinale la Australian Open după ce a învins-o în doar 53 de minute de joc pe estona Anett Kontaveit, locul 31 WTA, scor 6-1, 6-1. Campioana noastră a avut o evoluție excelentă, în care a dominat de la un capăt la celălalt partida din sferturile de finală. Important de menționat este că Simona nu a cedat niciun set până în această fază a competiției și și-a crescut nivelul de joc treptat de la meci la meci.
Simona Halep o va întâlni în penultimul act la Melbourne pe Garbine Muguruza, locul 32 WTA, care a trecut în sferturile de finală de Anastasia Pavlyuchenkova, scor 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc. Iberica a trecut la Australian Open până în prezent de Rogers, Tomljanovic, Svitolina, Bertens și Pavlyuchenkova.

Ora de start a meciului dintre Simona Halep și Garbine Muguruza

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anunțat programul psemifinalelor la Melbourne. Simona Halep și Garbine Muguruza vor intra pe teren joi dimineață, nu înainte de ora 6.30, meciul lor fiind al treilea din sesiunea de zi de pe arena Rod Laver, după Barty - Kenin. Dacă va trece de Muguruza, Simona o va întâlni în ultimul act pe câștigătoarea meciului dintre Barty și Kenin.
Simona Halep și Garbine Muguruza s-au mai întâlnit până în prezent de șase ori, iar iberica s-a impus de patru ori. Ultima confruntare a avut loc la Roland Garros, în semifinala din 2018, atunci când sportiva noastră s-a impus clar, scor 6-1, 6-4. Pe hard, Muguruza s-a impus de fiecare dată când a jucat cu Simona. În prima semifinală vor evolua Ashleigh Barty, principal favorită a competiției, și Sofia Kenin, cap de serie numărul 14.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo