Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep – Harriet Dart | Ora de start a meciului din turul al doilea de la Australian Open

Irina Aldea

Publicat 22/01/2020 la 05:53 GMT+2

Primul turneu de Grand Slam al anului a debutat pe 20 ianuarie la Melbourne, în direct pe Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep, a început cu dreptul campania de cucerire a unui nou titlu major în Australia, acolo unde s-a calificat în turul al doilea după ce a învins-o în turul inaugural pe americanca Jennifer Brady, locul 49 WTA, scor 7-6 (5), 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 38 de minute de joc.
În continuare, sportive noastră o va întâlni la Melbourne pe britanica Harriet Dart, care vine din calificări și care a trecut în primul tur de japoneza Misaki Doi, locul 82 WTA, scor 2-6, 6-4, 7-6 (10-6), după un meci-thriller care a durat nu mai puțin de două ore și 51 de minute de joc. Simona Halep și Harriet Dart nu s-au mai întâlnit până în prezent în circuitul feminin de tenis: “O cunosc, dar nu am jucat contra ei și nu am văzut-o jucând live. Știu că e o oponentă dură, de valoare”, a spus Simona despre viitoarea adversară.

Ora de start a meciului dintre Simona Halep și Harriet Dart

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anunțat programul pentru a patra zi de concurs la Melbourne. Simona Halep și Harriet Dart vor intra pe teren joi dimineață, de la ora 10.00, meciul lor fiind primul din sesiunea de seară de pe arena Rod Laver. Înaintea acestui meci se va disputa pe RLA meciul dintre Zverev și Gerasimov. Dacă va trece de Dart, Simona o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Danielle Collins și Yulia Putintseva.
Simona Halep a jucat finala de la Melbourne în 2018 și a pierdut dramatic în trei seturi în fața danezei Caroline Wozniacki. Din cele 9 participări la Australian Open, Simona a fost eliminată încă din primul tur în patru ocazii. Paula Ormaechea (2102), Sloane Stevens (2013), Shuai Zhang (2016) și Shelby Rodgers (2017) sunt jucătoarele care au reușit să o trimită repede pe Simona acasă.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo