Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, la conferința de presă. Ce spune despre semifinala cu Garbine Muguruza de la Melbourne

Irina Aldea

Publicat 29/01/2020 la 06:43 GMT+2

Simona Halep s-a calificat la pas în semifinale la primul turneu de Grand Slam al anului după o evoluție perfectă la Melbourne.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, s-a calificat în semifinale la Australian Open după ce a învins-o în doar 53 de minute de joc pe estona Anett Kontaveit, locul 31 WTA, scor 6-1, 6-1. Campioana noastră a avut o evoluție perfectă, în care i-au intrat toate loviturile și la finalul căreia putem spune că a dominat în totalitate terenul.
În primul tur, sportiva noastră a trecut de Jennifer Brady, iar în turul secund s-a impus în fața britanicei Harriet Dart. În turul trei, Simona a învins-o pe Putintseva, iar mai apoi a trecut de Elise Mertens. Important de menționat este că Simona nu a cedat niciun set până în această fază a competiției și și-a crescut nivelul de joc treptat de la meci la meci. În continuare, sportive noastră o va întâlni la Melbourne pe Garbine Muguruza.

Simona Halep, conferința de presă

Simona, ce ai mâncat la micul dejun azi?
De ce? Am jucat chiar bine, eh? Același lucru pe care l-am mâncat în ultimele săptămâni, șuncă și cașcaval.
Este ceva ce ai simțit că ai făcut greșit azi?
Perfecțiunea nu există, dar sunt fericită cu felul în care am jucat azi, m-am simțit grozav pe teren, m-am mișcat foarte bine și am simțit mingea foarte bine. A fost un meci grozav. Am mai multă energie acum că merg în semifinale, simt mai mult încredere, îmi simt jocul foarte bine, așa că mâine va fi un meci greu, știu asta, mă aștept la un meci foarte greu, dar este o semifinală și exact așa ar trebui să fie. Sunt întru totul pentru acest meci, am încredere.
Despre Garbine Muguruza
Îi place să lovească puternic, să servească puternic, probabil că voi avea aceeași tactică, dar eu mă voi concentra asupra mea așa cum am făcut la fiecare meci jucat aici. Voi vorbi cu echipa mea despre meci și voi fi pregătită. Vreau să mă bucur de moment. Sunt fericită să joc semifinala fără să fi pierdut set până acum.
Despre Australian Open și US Open (trofeele de Grand Slam care-i lipsesc Simonei)
Orice titlu de Grand Slam este prioritar pentru mine, așa că nu voi alege doar unul. Va fi foarte special dacă voi reuși să câștig un titlu major și pe teren dur.
Despre constanța în top
Trebuie să recunosc că uneori m-am simțit obosită. Presiunea de a fi bun în fiecare săptămână este foarte mare și este un lucru dificil de realizat. După doi, trei ani te obișnuiești și iei fiecare săptămâna drept o provocare și vezi cât de mult poți înainta. Acum nu mai simt presiunea în această privință, tot ce vine este un bonus. Încerc pe cât posibil să fiu acolo cât de mult pot, dar obiectivul principal nu mai este locul din clasament, nu pentru mine. Titlurile și meciurile importante, acelea sunt.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo