Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep și-a aflat adversarele la Australian Open | Traseul complet de la Melbourne

Irina Aldea

Publicat 16/01/2020 la 10:15 GMT+2

Simona Halep, a patra favorită la câștigarea Australian Open 2020, și-a aflat adversarele la primul mare turneu al anului.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep, va avea o misiune dificilă la primul turneu de Grand Slam al anului. Sportiva noastră o va întâlni la Melbourne în turul inaugural pe Jennifer Brady, din Statele Unite ale Americii, ocupanta locului 49 WTA. Brady le-a învins la Brisbane, în urmă cu o săptămână atât pe Maria Sharapova, cât și pe liderul mondial din WTA, Ashleigh Barty.
Dacă va trece de americancă, Simona Halep va lupta în turul secund cu învingătoarea meciului dintre Misaki Doi (80 WTA) și o jucătoare venită din calificări. În turul al treilea, finalista din 2018 de la Australian Openar putea da peste Danielle Collins (27 WTA) sau peste Su-Wei Hsieh (36 WTA).

Simona Halep, traseu dificil la primul mare turneu din 2020

În optimile de finală, Simona Halep ar putea da peste Elise Mertens sau Karolina Muchova, iar dacă ajunge în sferturile de finală ar putea-o întâlni pe Belinda Bencic sau pe Aryna Sabalenka, cea care a eliminat-o în sferturile de finală la turneul de la Adelaide, chiar în această dimineață.
Simona se află pe aceeași parte de tablou cu Karolina Pliskova și Elina Svitolina, astfel că le-ar putea întâlni în penultimul act. Dacă își va egala performanța din 2018 și va ajunge în finala competiției, sportiva noastră ar putea da peste liderul mondial, Ashleigh Barty, Naomi Osaka sau Serena Williams.
AO
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo