Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tragerea la sorți a tablourilor principale de la Australian Open: Simona Halep își află adversarele

Irina Aldea

Actualizat 16/01/2020 la 10:00 GMT+2

Cei mai buni jucători de tenis din lume își vor afla adversarii la primul mare turneu din 2020 joi, de la ora 9, ora României. Vom urmări împreună desfășurarea ceremoniei de tragere la sorți de la Melbourne.

AO

Credit imagine: Getty Images

Primul turneu de Grand Slam al anului va debuta pe 20 ianuarie la Melbourne, în direct pe Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player. Din 20 ianuarie până pe 2 februarie se va desfășura cea de-a 108-a ediție a turneului de la Antipozi, a 52-a în Era Open. Campionii en-titre la competiția din Australian sunt Novak Djokovic (l-a învins pe Rafael Nadal în 2019) și Naomi Osaka (a învins-o pe Petra Kvitova în 2019).
  • Simona Halep va începe Australian Open 2020 împotriva americancei Jennifer Brady, care a eliminat-o la Brisbane pe Ashleigh Barty. Sorana Cîrstea o va întâlni pe Barbora Strycova, iar Irina Begu pe Kiki Bertens.
  • 09.06 - Novak Djokovic este prezent pe arena Rod Laver pentru tragerea la sorți a tabloului principal masculin!
În perioada 14-18 ianuarie au loc loc partidele din calificări. Joi, pe 16 ianuarie, va avea loc tragerea la sorți a tablourilor principale, iar pe 18, în ultima zi de calificări, va avea loc Kids Day. Acțiunea principală va debuta pe 20 ianuarie, iar partidele din primul tur se vor desfășura pe 20 și pe 21.

Tragerea la sorți de la Australian Open

La ceremonia de tragere la sorți a tablourilor principale de la Australian Open vor fi prezenți Novak Djokovic și Naomi Osaka. Simona Halep are misiunea de a-și trece în palmares un nou Grand Slam, al treilea, și vine la Melbourne cu siguranță cu un moral bun, asta în ciuda faptului că a fost eliminată la Adelaide în faza sferturilor de finală.
Sportiva noastră a reluat colaborarea cu Darren Cahill, antrenorul care a stat în spatele celor mai mari succese din cariera româncei. În 2018, campioana noastră juca o finală dramatică la Melbourne, pierdută în fața lui Wozniacki, însă acel turneu a fost parcă declickul pentru Simo.
Cei mai buni jucători și jucătoare din lume sunt deja la Antipozi, unde pregătesc primul mare turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Acesta va avea acoperire totală pe canalele Eurosport, dar și pe Eurosport Player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo