Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2021 | Jennifer Brady, avertisment pentru adversare după prima finală de Grand Slam

Irina Aldea

Publicat 20/02/2021 la 13:48 GMT+2

Naomi Osaka a respectat calculul hârtiei și și-a trecut în palmares al patrulea titlu de Grand Slam al carierei, din tot atâtea finale disputate. Jennifer Brady, deși învinsă, a avut un avertisment pentru adversarele din circuit.

Jennifer Brady

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka a câștigat finala de la Australian Open 2021 în fața adversarei ei aflată pentru prima dată într-o finală de Grand Slam, Jennifer Brady, scor 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute de joc. Nipona nu a jucat nici pe departe cel mai bun meci al ei la Australian Open 2021, dar Jennifer Brady nu a reușit să-i pună niponei nicio problemă în ultimul act la Melbourne.
Australian Open - UNIBET
Chiar și așa, americanca în vârstă de 25 de ani are încredere că totul va merge din ce în ce mai bine pentru ea în circuitul mondial de tenis. Înaintea finalei de la Australian Open, Jennifer Brady ajunsese cel mai departe într-un turneu major în semifinala de la US Open din 2020, acolo unde a fost învinsă chiar de Naomi Osaka.

Australian Open 2021 | Jennifer Brady, avertisment pentru adversare după prima finală de Grand Slam

"Evident, finala nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit eu, dar să sperăm că voi mai avea șanse să joc la acest nivel și alte finale de Grand Slam. Am fost fără îndoială foarte emoționată. Pe la mijlocul primului set am început să mă simt mai confortabil pe teren. Nu am simțit că am jucat cel mai bun tenis al meu, ceea ce este puțin trist pentru mine. Chiar și așa, cred că sunt aici pe merit, aparțin acestui nivel din tenisul feminin. Să câștig un titlu de Grand Slam e total realizabil. Simt că va veni și vremea mea și voi învinge adversare puternice, cum e Naomi Osaka sau alte jucătoare din top", a spus Jennifer Brady la conferința de presă de după finala de la Australian Open.
Pe parcursul competiției, Brady a trecut de Aliona Bolsova (102 WTA), Madison Brengle (85 WTA), Kaja Juvan (104 WTA), Donna Vekic (33 WTA) și Jessica Pegula (61 WTA). De partea cealaltă, Naomi Osaka le-a învins la Melbourne în drumul ei spre finală pe Pavlyuchenkova, Garcia, Jabeur, Muruguza, Hsieh și Serena Williams.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo