Naomi Osaka a câștigat finala de la Australian Open 2021 în fața adversarei ei aflată pentru prima dată într-o finală de Grand Slam, Jennifer Brady, scor 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute de joc. Nipona nu a jucat nici pe departe cel mai bun meci al ei la Australian Open 2021, dar Jennifer Brady nu a reușit să-i pună niponei nicio problemă în ultimul act la Melbourne.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Începând de luni, japoneza va urca pe locul 2 WTA, întrecând-o pe sportiva noastră, Simona Halep.Osaka a devenit azi a 12-a jucătoare din Era Open și prima din Asia care câștigă mai multe titluri la Australian Open. În plus, în urma victoriei de azi, Naomi Osaka devine prima jucătoare, de la Monica Seles încoace (începutul anilor 1990) care câștigă primele patru finale de Grand Slam pe care le-a jucat.
Tenis
Simona Halep a coborât pe locul 17 WTA. Naomi Osaka a ieșit din TOP 10. Cum arată clasamentul
04/10/2021 LA 09:37

Australian Open 2021 | Jennifer Brady, moment emoționant la ceremonie: "Știu că mama plânge acum"

Jennifer Brady: "Salutare, tuturor! În primul rând vreau s-o felicit pe Naomi, ești o inspirație pentru noi toate, ceea ce faci pentru sportul nostru e minunat, sper ca toate tinerele jucătoare să te privească și să fie motivate datorită ție. Vreau să-ți felicit echipa pentru că devii o jucătoare din ce în ce mai bună. Vreau să mulțumesc și echipei mele, lui Michael și lui Daniel. Fără voi nu m-aș fi aflat aici diseară.
Să continuăm să mergem mai departe. Mulțumesc lui Craig Tiley și echipei sale pentru că au făcut tot posibilul pentru ca noi să jucăm aici. Mulțumesc de asemea tuturor sponsorilor, staff-ului, arbitrilor, tuturor fanilor, știu că mama mă urmărește și probabil plânge acum. A fost special să joc în fața fanilor în prima mea finală de Grand Slam. Sper ca data viitoare să fiu cu titlul în brațe, dar vor mai fi și alte ocazii"
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03
Tenis
Naomi Osaka a pornit revoluția în tenis! De ce va veghea FBI-ul asupra turneului de la Indian Wells
03/10/2021 LA 12:01