Naomi Osaka a câștigat finala de la Australian Open 2021 în fața adversarei ei aflată pentru prima dată într-o finală de Grand Slam, Jennifer Brady, scor 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute de joc. Nipona nu a jucat nici pe departe cel mai bun meci al ei la Australian Open 2021, dar Jennifer Brady nu a reușit să-i pună niponei nicio problemă în ultimul act la Melbourne.

https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Tenis
Ce a spus Naomi Osaka, după ce a depășit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA
23/02/2021 LA 11:27

Începând de luni, japoneza va urca pe locul 2 WTA, întrecând-o pe sportiva noastră, Simona Halep.Osaka a devenit azi a 12-a jucătoare din Era Open și prima din Asia care câștigă mai multe titluri la Australian Open. În plus, în urma victoriei de azi, Naomi Osaka devine prima jucătoare, de la Monica Seles încoace (începutul anilor 1990) care câștigă primele patru finale de Grand Slam pe care le-a jucat.

Australian Open 2021 | Jennifer Brady, moment emoționant la ceremonie: "Știu că mama plânge acum"

Jennifer Brady: "Salutare, tuturor! În primul rând vreau s-o felicit pe Naomi, ești o inspirație pentru noi toate, ceea ce faci pentru sportul nostru e minunat, sper ca toate tinerele jucătoare să te privească și să fie motivate datorită ție. Vreau să-ți felicit echipa pentru că devii o jucătoare din ce în ce mai bună. Vreau să mulțumesc și echipei mele, lui Michael și lui Daniel. Fără voi nu m-aș fi aflat aici diseară.

Să continuăm să mergem mai departe. Mulțumesc lui Craig Tiley și echipei sale pentru că au făcut tot posibilul pentru ca noi să jucăm aici. Mulțumesc de asemea tuturor sponsorilor, staff-ului, arbitrilor, tuturor fanilor, știu că mama mă urmărește și probabil plânge acum. A fost special să joc în fața fanilor în prima mea finală de Grand Slam. Sper ca data viitoare să fiu cu titlul în brațe, dar vor mai fi și alte ocazii"

O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Roland-Garros
Cum arată cotele la Roland Garros, după terminarea Australian Open. Halep și Nadal, bornele în 2021?
22/02/2021 LA 10:05
Tenis
Părerea expertului: "Simona Halep zici că e din filmul "300". Mi-aș fi dorit să fiu ca ea"
22/02/2021 LA 08:15