Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2021 | Naomi Osaka, întrebată despre posibila retragere a Serenei Williams

Irina Aldea

Actualizat 18/02/2021 la 11:44 GMT+2

Serena Williams a pierdut o nouă șansă de a lupta pentru titlul de Grand Slam cu numărul 24, iar la conferința de presă a început să plângă când a fost întrebată despre retragere. Naomi Osaka a oferit și ea o opinie cu privire la o posibilă retragere a Serenei.

Naomi Osaka i Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka, a treia jucătoare a lumii, este prima finalistă la Australian Open 2021. Nipona s-a impus în semifinala disputată în compania idolului ei, Serena Williams, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. Campioană în 2019 la Melbourne, Osaka are acum șansa de a câștiga al patrulea titlu de Grand Slam al carierei.
Australian Open - UNIBET
De partea cealaltă, Serena rămâne cu 23 de titluri majore, dar și cu dezamăgirea uriașă de a nu fi luptat pentru marele ei obiectiv: egalarea recordului deținut de Margaret Court (australianca deține 24 de titluri de Grand Slam). Osaka a început lent meciul, a făcut o mulțime de greșeli neforțate în primele game-uri ale partidei, iar Serena Williams avea deja 2-0. Totuși, americanca și-a pierdut concentrarea la scurt timp, iar nipona și-a ridicat treptat nivelul de joc, dar nu la maxim. Osaka a dominat apoi partida și a preluat inițiativa.
picture

#Favoriții Australian Open 2021 | Rezumatul semifinalei dintre Naomi Osaka și Serena Williams

Australian Open 2021 | Naomi Osaka, întrebată despre posibila retragere a Serenei Williams

Serena Williams a părăsit terenul după eliminarea suferită în semifinale luându-și mai mult timp salutând fanii din tribune. Americanca a făcut un gest catalogat de internauți enigmatic, prin care și-ar fi luat rămas bun. La conferința de presă, aceasta a fost printre primele întrebări adresate. Americanca și-a păstrat calmul inițial și a spus că "nu ar spune nimănui dacă ar decide să se retragă", dar la următoarea întrebare a izbucnit în lacrimi și a părăsit rapid conferința de presă.
Întrebată ce crede despre acest moment, Naomi Osaka și-a spus și ea opinia: "De fiecare dată când joc împotriva ei simt că e ceva ce-mi voi aminti toată viața. Mi se pare trist acum că te aud spunând asta. Eu aș vrea ca Serena Williams să joace pentru totdeauna. Aici vorbește puțin copilul din mine", a spus japoneza, care a mărturisit în repetate rânduri că a crescut urmărind-o și admirând-o pe americancă.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo