Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2021 | Naomi Osaka, prima reacție după ce a învins-o pe Serena în semifinale

Irina Aldea

Actualizat 18/02/2021 la 06:56 GMT+2

Naomi Osaka a avansat în finala primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, iar la interviul de după meci i-a făcut pe fanii din tribune să râdă.

Naomi Osaka

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka, a treia jucătoare a lumii, este prima finalistă la Australian Open 2021! Nipona s-a impus în semifinala disputată în compania idolului ei, Serena Williams, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. Campioană în 2019 la Melbourne, Osaka are acum șansa de a câștiga al patrulea titlu de Grand Slam al carierei.
Australian Open - UNIBET
Osaka a început lent meciul, a făcut o mulțime de greșeli neforțate în primele game-uri ale partidei, iar Serena Williams avea deja 2-0. Totuși, americanca și-a pierdut concentrarea la scurt timp, iar nipona și-a ridicat treptat nivelul de joc, dar nu la maxim. Osaka a dominat apoi partida și a preluat inițiativa.

Australian Open 2021 | Naomi Osaka, prima reacție după ce a învins-o pe Serena Williams în semifinale

"Am făcut multe erori neforțate în primele game-uri, am fost speriată și nervoasă la început. E pentru prima oară în ultimele zile în care am jucat cu public în tribune și m-am simțit mult mai bine pe teren azi. E întotdeauna o onoare să joc împotriva Serenei și mă bucur că am reușit să trec de acest meci greu. Eu când eram mica o urmăream jucând. E un vis devenit realitate să fiu aici, să joc împotriva ei.
Sinceră să fiu, la retur doar am ghicit, e clar că lovește în stânga sau în dreapta, trebuie să fac doar mișcarea potrivită. Toată lumea se emoționează când joacă prima finală, să sperăm că adversara mea din finală va fi emoționată (râde). Nu știu care e secretul victoriei de azi, dar în aceste săptămâni am mâncat doar mâncare japoneză. Ieri am hotărât să mănânc mâncare grecească, iar Tsitsipas l-a învins pe Nadal. Mi-am spus că e un semn și trebuie să continui să mănânc mâncare grecească", a spus Naomi Osaka la interviul de după meci.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo