Naomi Osaka a câștigat finala de la Australian Open 2021 în fața adversarei ei aflată pentru prima dată într-o finală de Grand Slam, Jennifer Brady, scor 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute de joc. Nipona nu a jucat nici pe departe cel mai bun meci al ei la Australian Open 2021, dar Jennifer Brady nu a reușit să-i pună niponei nicio problemă în ultimul act la Melbourne.

https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Tenis
Ce a spus Naomi Osaka, după ce a depășit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA
23/02/2021 LA 11:27

Începând de luni, japoneza va urca pe locul 2 WTA, întrecând-o pe sportiva noastră, Simona Halep.Osaka a devenit azi a 12-a jucătoare din Era Open și prima din Asia care câștigă mai multe titluri la Australian Open. În plus, în urma victoriei de azi, Naomi Osaka devine prima jucătoare, de la Monica Seles încoace (începutul anilor 1990) care câștigă primele patru finale de Grand Slam pe care le-a jucat.

Australian Open 2021 | Naomi Osaka, prima reacție după titlul câștigat la Melbourne cu Brady

Osaka, probabil din cauza emoțiilor, a comis și o gafă la ceremonia de premiere:

Osaka: "Bun găsit, tuturor! Cum preferi să ţi se spună, Jennifer sau Jenny?"

Brady: "Jenny"

Osaka: "Vreau să o felicit pe Jennifer"

Twittertweethttps://twitter.com/tumcarayol/status/1363071521514749953Embed

Naomi Osaka: "Salutare, tuturor! În primul rând, cum să-ți spun? Jennifer sau Jenny? Vreau să te felicit! Ai fost grozavă, le-am spus tuturor că vei fi o problemă încă de la meciul nostrum la US Open, vreau să-ți felicit și echipa aflată în tribune. Pentru mine, echipa este ca o familie, așa că felicitări vouă! Știu că ai vorbit despre mama ta și sunt sigură că e mândră de tine, la fel și prietenii și familia ta. Știu că vom mai juca multe meciuri în viitor. Vreau să mulțumesc și echipei mele.

Am fost împreună atâta timp, sunt alături de mine mereu, vorbim mereu înaintea meciurilor, iar acest titlu e pentru voi. Vreau să vă mulțumesc și vouă, spectatorilor, înseamnă mult pentru mine fiindcă nu am jucat cu fani la ultimul Grand Slam. A fost special, vă mulțumesc pentru prezență, că v-ați deschis inimile și brațele în fața noastră. Mulțumesc organizatorilor, voluntarilor, sper să ne întoarcem aici la anul. Vă mulțumesc mult".

O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Roland-Garros
Cum arată cotele la Roland Garros, după terminarea Australian Open. Halep și Nadal, bornele în 2021?
22/02/2021 LA 10:05
Tenis
Părerea expertului: "Simona Halep zici că e din filmul "300". Mi-aș fi dorit să fiu ca ea"
22/02/2021 LA 08:15