Naomi Osaka, a treia jucătoare a lumii, este prima finalistă la Australian Open 2021. Nipona s-a impus în semifinala disputată în compania idolului ei, Serena Williams, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. Campioană în 2019 la Melbourne, Osaka are acum șansa de a câștiga al patrulea titlu de Grand Slam al carierei.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
De partea cealaltă, Serena rămâne cu 23 de titluri majore, dar și cu dezamăgirea uriașă de a nu fi luptat pentru marele ei obiectiv: egalarea recordului deținut de Margaret Court (australianca deține 24 de titluri de Grand Slam). Osaka a început lent meciul, a făcut o mulțime de greșeli neforțate în primele game-uri ale partidei, iar Serena Williams avea deja 2-0. Totuși, americanca și-a pierdut concentrarea la scurt timp, iar nipona și-a ridicat treptat nivelul de joc, dar nu la maxim. Osaka a dominat apoi partida și a preluat inițiativa.
Tenis
O mare campioană anunță retragerea Serenei Williams din tenis: "E la o accidentare distanță!"
11/10/2021 LA 19:18

#Favoriții Australian Open 2021 | Rezumatul semifinalei dintre Naomi Osaka și Serena Williams

Australian Open 2021 | Serena Williams, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, după eliminare

La puțin timp după ce a plecat din conferința de presă plângând, Serena Williams a postat un mesaj și pe contul oficial de Instagram: "Pentru Melbourne și fanii mei australieni – Azi nu am obținut rezultatul pe care-l doream sau performața pe care voiam s-o am, dar se întâmplă. Sunt onorată să fiu capabilă să joc în fața voastră.
Susținerea voastră, uralele voastre, aș fi vrut să reușesc mai mult azi pentru voi. Sunt mereu la datorie și recunoscătoare pentru fiecare dintre voi. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă ador!", a transmis Serena Williams după ce a fost eliminată în penultimul act la Melbourne.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep a coborât pe locul 17 WTA. Naomi Osaka a ieșit din TOP 10. Cum arată clasamentul
04/10/2021 LA 09:37
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03