Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open | Discurs sincer al lui Naomi Osaka, după super-revenirea cu Muguruza

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/02/2021 la 05:15 GMT+2

Naomi Osaka s-a calificat în sferturi la Australian Open, după un duel greu cu Garbine Muguruza, pe care l-a câștigat revenind din urmă la seturi și în decisiv, printr-o serie de patru game-uri consecutive: 4-6, 6-4, 7-5. Nipona a recunoscut, la final, în interviul de pe teren, că s-a simțit intimidată de forma adversarei sale, la începutul optimii de pe Rod Laver Arena.

Naomi Osaka

Credit imagine: Getty Images

Garbine Muguruza a avut prima șansă în duelul din optimile de finală cu Naomi Osaka, la Australian Open. În primul set, dar și în startul decisivului, spaniola a dictat ritmul, în fața unei adversare care a atacat mult, dar cu procentaj 50-50 de reușită. Osaka a încheiat meciul cu 36 de greșeli neforțate, însă reacția sa sub presiune, la mingile de meci înfruntate pe lansare, la 3-5 în decisiv, a demonstrat, din nou, cât de puternic mental este nipona.
Australian Open - UNIBET
Osaka a surprins, din nou, la interviul de pe teren, când a declarat: "N-am prea știut la ce să mă aștept, pentru că u mai jucasem cu ea, mă așteptam doar să fie greu. Și a fost chiar mai greu decât mă așteptam, acum sunt puțin cam obosită. Simt că astăzi, la început, am fost un pic intimidată de ea, pentru că arătase un nivel foarte bun înaintea acestui meci", a mărturisit Osaka.

Australian Open: Naomi Osaka, în sferturi, după o super-revenire

"A fost stresant, pentru că știam că trebuie să fac eu ceva când se ivește o șansă. De aceea, au fost multe greșeli neforțate din partea mea, azi. Aveam nevoie să joc lung azi și cred că am făcut-o, pentru că altfel ea m-ar fi taxat imediat pentru orice minge scurtă", a mai spus Osaka.
Naomi Osaka o va înfrunta în sferturi pe Su-Wei Hsieh, 71 WTA, pe care a învins-o de patru ori în cinci meciuri. Asiatica de 35 de ani a obținut unica sa victorie în fața lui Naomi la Miami, în 2019.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo