Dart a avut parte de un adevărat thriller în confruntarea cu Misaki Doi, de care a trecut în cele din urmă cu 2-6, 6-4, 7-6(6). Dart a pierdut 8 gameuri la rând, după ce a condus cu 2-0 în debutul meciului. Apoi, și-a spus probabil că nu are nimic de pierdut și a revenit incredibil, reușind să își procure două mingi de meci la 6-5 în decisiv. Misaki Doi a avut puterea să revină, și părea că meciul va fi adjudecat în cele din urmă de niponă, care a avut 5-1 în tie-break. Dar britanica și-a adjudecat 9 din următoarele 10 puncte, pentru prima ei victorie pe tabloul de la Australian Open.
Într-o zi în care Jo Konta, Kyle Edmund, Katie Boulter și Cam Norrie au fost eliminați, Harriet Dart a fost singura reprezentantă a britanicilor care a mers mai departe.
Succesul ei e cu atât mai important cu cât, din septembrie a fost sâcâită de accidentări. În cele din urmă, de la jumătatea lui octombrie, Dart nu a mai evoluat deloc.
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM O ORĂ
"Mă bucur enorm că am reușit să leg din nou câteva victorii și că am fost ok să duc pe picioare un meci așa greu. E o mare îmbunătățire față de unde eram în septembrie anul trecut din punct de vedere fizic", a spus Dart după succesul cu Misaki Doi.
Dart și Halep nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA. Partida dintre ele va avea loc joi, în direct pe Eurosport 1 și pe Eurosport Player.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 8 ORE