A doua favorită la Adelaide, Simo a pierdut fără drept de apel în sferturi, scor 4-6, 2-6. Acum, învingătoarea de la Wimbledon își canalizează toate energiile pentru Australian Open, unde speră să arate un alt tenis. Premisele sunt favorabile: s-a pregătit bine și, odată ce va avea meciuri în picioare, va arăta o cu totul altă față decât în partida de astăzi.
"Sunt bine. Mă simt pregătită pentru Australian Open. Știu că va fi dificil, este început de an și eu niciodată nu joc prea bine în perioada asta, așa că vreau să capăt ritm și să văd ce pot face pentru a-mi perfecționa jocul, să devin din ce în ce mai bună", a spus Simona Halep după eliminarea de la Adelaide.

Traseul virtual al Simonei Halep la Australian Open 2020

Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM O ORĂ
Turul 1 - Brady
Turul 2 - Doi
Turul 3 - Collins
Optimi - Mertens
Sferturi - Bencic/Sabalenka
Semifinale - Ka.Pliskova/Svitolina
Finală - Barty/Osaka
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 2 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43