Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ashleigh Barty, calificare dramatică în finala de la Adelaide. Ultim act cu noua stea a tenisului

Cristian Mihală

Actualizat 17/01/2020 la 13:03 GMT+2

Ashleigh Barty, numărul unu mondial, s-a calificat în finala de la Adelaide, după o dispută dramatică. Australianca a trecut de sportiva care a făcut senzație în circuit în acest debut de an, Danielle Collins, scor 3-6, 6-1, 7-6(5).

Ashleigh Barty

Credit imagine: Getty Images

Pentru al treilea an la rând, Barty a reușit să ajungă în ultimul act al unui turneu WTA în a doua săptămână din an. Învinsă de Kerber în 2018, la Sydney, Ashleigh și-a luat revanșa anul trecut, când s-a impus în finala cu Petra Kvitova.
Acum, pentru a ajunge în ultimul act la Adelaide, Barty a avut o misiune extrem de dificilă, având-o în față pe sportiva care a trecut anul acesta de jucătoare precum Svitolina, Kenin sau Bencic. Pentru a tranșa disputa în favoarea sa, numărul unu mondial a avut nevoie de aproape două ore, revenind de la set pierdut. Barty a fost salvată de serviciu, trimițând nu mai puțin de 14 ași și câștigând 80% dintre punctele jucate cu primul serviciu.
În ultimul act, sportiva australiană va întâlni o altă jucătoare aflată în mare formă: Dayana Yastremska, marea stea în ascensiune din circuitul WTA.
După turneul de la Adelaide, Barty se va concentra pe Australian Open, turneu pe care și-l dorește cel mai mult, după cum a recunoscut. Lucru firesc, având în vedere că evoluează în fața propriilor suporteri.

Traseul virtual al lui Ashleigh Barty la Australian Open 2020

  • Turul 1 - Lesia Tsurenko
  • Turul 2 - Rebecca Peterson
  • Turul 3 - Elena Rybakina
  • Optimi - Petra Martic
  • Sferturi - Petra Kvitova
  • Semifinale - Naomi Osaka/Serena Williams
  • Finală - Simona Halep/Karolina Pliskova
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo