Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Australian Open | Cahill a dezvăluit care e sportiva de care se teme cel mai mult Halep

Cristian Mihală

Actualizat 19/02/2021 la 14:56 GMT+2

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a confirmat că sportiva noastră se teme de Kaia Kanepi şi s-a interesat la tragerea la sorţi de la Australian Open 2021 dacă sportiva din Estonia este pe partea sa de tablou.

Simona Halep & Darren Cahill

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep va juca vineri, în direct la Eurosport, de la ora 10, contra rusoaicei Veronika Kudermetova (23 ani, WTA 36) care a trecut în turul 2 de compatrioata sa, Varvara Gracheva (WTA 97), însă o altă sportivă a neliniştit-o înainte de turneul de la Antipozi. Nu e vorba de Iga Swiatek, cea care a învins-o la Roland Garros categoric, şi nici de o sportivă de top 10.
Australian Open - UNIBET

Simona Halep nu uită eliminarea de la US Open

Darren Cahill a recunoscut că eleva sa l-a întrebat după tragerea la sorţi despre Kaia Kanepi. Sportiva din Estonia a învins-o pe Simo în primul tur la US Open 2018, prestând un joc incredibil, plin de lovituri câştigătoare (6-2, 6-4).
Ulterior, Simo şi-a luat revanşa în faţa jucătoarei de 36 de ani, însă nici meciul de la Australian Open 2019 nu a fost unul uşor (Halep s-a impus cu 6-7(2), 6-4, 6-2.
La conferinţa de presă care a precedat turneul din 2019, Simona Halep a fost întrebată ce părere are de tragerea la sorţi, care i-a scos-o în faţă pe Kaia Kanepi, încă din turul întâi. "Chiar vreţi să ştiţi?", a spus Halep la momentul respectiv, râzând.
Apoi, Simo a intrat în jocul jurnaliştilor şi a punctat că a uitat de turneul de la New York. "Nu vreau să vorbesc despre acel turneu. A dispărut din memoria mea", a completat campioana noastră în urmă cu doi ani.

Kaia Kanepi, într-o formă incredibilă

Kanepi nu e pe partea de tablou a Simonei Halep, însă se află într-o perioadă de graţie. Azi, ea s-a calificat în turul trei la Australian Open, după ce a trecut de Sofia Kenin, câştigătoarea de anul trecut, cu un categoric 6-3, 6-2.
Kanepi e într-o formă impresionantă, jucând finala la Gippsland Trophy, acolo unde a fost învinsă în ultimul act de Elise Mertens. Pe "drum" trecuse de Sabalenka, Kasatkina, Muchova sau Alexandrova. În turul următor la Melbourne, sportiva din Estonia va da peste croata Donna Vekic.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo