La fiecare partidă jucată la Melbourne, învingătoarea de la Wimbledon a avut câte un mesaj special pentru fani. ”Zâmbiți!”, ne-a obișnuit românca să scrie, alături de o față zâmbitoare. WTA a postat un astfel de mesaj pe contul oficial de Twitter cu mesajul: ”Simona Halep ne amintește să zâmbim!”.
După victoria superbă cu Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1, campioana noastră a schimbat "tradiția". Extrem de bucuroasă pentru meciul mare făcut, Simo a avut un mesaj direct proporțional cu starea sa mentală. "Un zâmbet uriaș" a scris Halep pe camera de la Australian Open.
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 12 ORE

Simona Halep, mesaj după victoria din sferturile Australian Open

De notat că starea psihică a Simonei are fără îndoială legătură și cu revenirea lui Darren Cahill. Tehnicianul australian a știut mereu să o facă să vadă partea pozitivă a lucrurilor și să fie extrem de optimistă în tot ceea ce face. Această stare se reflectă perfect asupra jocului, care a devenit mult mai agresiv, mai pozitiv. Chiar și când greșește, Simo nu își mai pierde cumpătul ca înainte. A învățat să privească jumătatea plină a paharului și să se concentreze punct cu punct.
În semifinale, Simona Halep va juca, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, contra Garbinei Muguruza (joi dimineață, nu înainte de 6:30).
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 15 ORE
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 16 ORE