Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce le aşteaptă pe Halep şi Cîrstea la Australian Open, în turul 3. Experţii au dat verdictul

Cristian Mihală

Publicat 11/02/2021 la 12:14 GMT+2

Simona Halep şi Sorana Cîrstea se pregătesc de duelurile din turul trei de la Australian Open, acolo unde le vor întâlni pe Kudermetova, respectiv Vondrousova. Experţii Last Word on Sports au prefaţat duelurile.

Sorana Cîrstea & Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

După un thriller cu Tomljanovic, pe care a învins-o revenind de la 2-5 în decisiv, Halep are o misiune dificilă în turul trei, urmând a juca împotriva unei sportive în formă. Dincolo de acest lucru, problemle fizice o supără pe finalista din 2018, azi ea cerând intervenţia fizioterapeutului, în partida de dublu.
Chiar şi aşa Simona Halep rămâne favorită în opinia specialiştilor de tenis, deşi se anticipează o dispută extrem de echilibrată.

Australian Open: Halep - Kudermetova - predicţii

  • Damian: Simona Halep a supraviețuit unui thriller împotriva lui Alja Tomljanovic și lucrurile nu vor fi mai ușoare pentru ea, deoarece Veronika Kudermetova a jucat recent un tenis excelent. Mentalitatea impresionantă a lui Halep a fost din nou afișată pe deplin miercuri, întrucât a trebuit să se adapteze şi să joace mai lung, dar și să evolueze fără greşeală sub presiune. Nu va fi ușor să se impună, dar poate din nou să arate cât e de luptătoare. Halep în 3.
  • Fraser: Simona Halep a supraviețuit unei sperieturi serioase împotriva sportivei din Australia, Alja Tomljanovic, în meciul său din a doua rundă. Ea se confruntă vineri cu un alt test dur împotriva unei Kudermetova în formă. Kudermetova are puterea să o tulbure pe Halep dacă îi intră loviturile. Abilitățile defensive ale lui Halep și acoperirea excelentă a terenului ar trebui să fie suficiente pentru a o vedea în turul următor pe româncă, dar va fi o confruntare echilibrată. Halep în 3.

Australian Open: Cîrstea - Vondrousova - predicţii

În ceea ce o priveşte pe Sorana Cîrstea, după victoria în faţa Petrei Kvitova sportiva născută în Târgovişte pare capabilă de orice. Va avea un duel cu repetiţie, contra altei sportive din Cehia de mână stângă.
  • Damian: Marketa Vondrousova a avut doar un joc tare în 2021, contra Garbinei Muguruza, săptămâna trecută, și nu a fost deosebit de convingătoare. Între timp, Sorana Cirstea ar trebui să "zboare" după o victorie fantastică asupra Petrei Kvitova. Românca este una dintre cele mai periculoase outsidere și, deși nivelul ei poate fluctua mult într-un meci, mă aștept ca ea să demonstreze că are lovituri decisive. Cîrstea în 3.
  • Fraser: Vondrousova pare să lase în cele din urmă accidentările în spatele ei și pare să fie pe cale de a deveni o sportivă de TOP 10. A demonstrat asta în trecut, când a jucat finală la Roland Garros 2019. Se confruntă cu o opoziție dură în turul trei, cu Sorana Cîrstea, cea care a eliminat-o pe Kvitova. Cu toate acestea, cehoaica joacă un tenis de top și este plină de încredere. Va fi o misiune prea grea pentru româncă să elimine două sportive de calibru la rând. Vondrousova în 2.
Partida Sorana Cîrstea - Marketa Vondrousova va fi în această noapte, de la ora 2, în direct pe Eurosport. Simona Halep va juca mâine dimineaţă, de la ora 10, tot pe Eurosport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo