După un thriller cu Tomljanovic, pe care a învins-o revenind de la 2-5 în decisiv, Halep are o misiune dificilă în turul trei, urmând a juca împotriva unei sportive în formă. Dincolo de acest lucru, problemle fizice o supără pe finalista din 2018, azi ea cerând intervenţia fizioterapeutului, în partida de dublu.
Chiar şi aşa Simona Halep rămâne favorită în opinia specialiştilor de tenis, deşi se anticipează o dispută extrem de echilibrată.

Australian Open: Halep - Kudermetova - predicţii

Tenis
Sorana Cîrstea a anunțat că nu mai joacă niciun turneu în 2022! A reapărut accidentarea la umăr
IERI LA 11:09
  • Damian: Simona Halep a supraviețuit unui thriller împotriva lui Alja Tomljanovic și lucrurile nu vor fi mai ușoare pentru ea, deoarece Veronika Kudermetova a jucat recent un tenis excelent. Mentalitatea impresionantă a lui Halep a fost din nou afișată pe deplin miercuri, întrucât a trebuit să se adapteze şi să joace mai lung, dar și să evolueze fără greşeală sub presiune. Nu va fi ușor să se impună, dar poate din nou să arate cât e de luptătoare. Halep în 3.
  • Fraser: Simona Halep a supraviețuit unei sperieturi serioase împotriva sportivei din Australia, Alja Tomljanovic, în meciul său din a doua rundă. Ea se confruntă vineri cu un alt test dur împotriva unei Kudermetova în formă. Kudermetova are puterea să o tulbure pe Halep dacă îi intră loviturile. Abilitățile defensive ale lui Halep și acoperirea excelentă a terenului ar trebui să fie suficiente pentru a o vedea în turul următor pe româncă, dar va fi o confruntare echilibrată. Halep în 3.

Australian Open: Cîrstea - Vondrousova - predicţii

În ceea ce o priveşte pe Sorana Cîrstea, după victoria în faţa Petrei Kvitova sportiva născută în Târgovişte pare capabilă de orice. Va avea un duel cu repetiţie, contra altei sportive din Cehia de mână stângă.
  • Damian: Marketa Vondrousova a avut doar un joc tare în 2021, contra Garbinei Muguruza, săptămâna trecută, și nu a fost deosebit de convingătoare. Între timp, Sorana Cirstea ar trebui să "zboare" după o victorie fantastică asupra Petrei Kvitova. Românca este una dintre cele mai periculoase outsidere și, deși nivelul ei poate fluctua mult într-un meci, mă aștept ca ea să demonstreze că are lovituri decisive. Cîrstea în 3.
  • Fraser: Vondrousova pare să lase în cele din urmă accidentările în spatele ei și pare să fie pe cale de a deveni o sportivă de TOP 10. A demonstrat asta în trecut, când a jucat finală la Roland Garros 2019. Se confruntă cu o opoziție dură în turul trei, cu Sorana Cîrstea, cea care a eliminat-o pe Kvitova. Cu toate acestea, cehoaica joacă un tenis de top și este plină de încredere. Va fi o misiune prea grea pentru româncă să elimine două sportive de calibru la rând. Vondrousova în 2.
Partida Sorana Cîrstea - Marketa Vondrousova va fi în această noapte, de la ora 2, în direct pe Eurosport. Simona Halep va juca mâine dimineaţă, de la ora 10, tot pe Eurosport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02