Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cotele la câștigarea Australian Open 2020, după tragerea la sorți. Halep și Federer, marii perdanți

Cristian Mihală

Publicat 16/01/2020 la 13:02 GMT+2

Simona Halep și Roger Federer sunt jucătorii care au avut cel mai mult de pierdut din punct de vedere al cotelor, după tragerea la sorți a tabloului de la Australian Open. Bookmakerii îl creditează pe elvețian cu a 4-a șansă la câștigarea turneului, în timp ce campioana noastră este a 5-a favorită.

AO

Credit imagine: Getty Images

Învingătoarea de la Wimbledon a avut parte de o tragere grea la Melbourne, la primul turneu de Grand Slam al anului. Simo va avea emoții mari încă din turul trei, când în față îi va ieși probabil Danielle Collins, semifinalista surpriză de anul trecut de la AO. Americanca e și în acest start de sezon într-o formă impresionantă, cedând câte patru gameuri la Adelaide în disputele cu adversare mult mai bine cotate pe hârtie: Kenin și Bencic. În condițiile în care Halep a pierdut fără drept de apel cu Sabalenka, specialiștii au "retrogradat-o" în privința șanselor pentru Melbourne. Astfel, în acest moment, Serena Williams, Ashleigh Barty, Naomi Osaka și Karolina Pliskova sunt văzute cu șanse mai mari să se impună la primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open 2020: Tablou greu pentru Federer

Dintre cei trei titani ai tenisului masculin, Roger Federer pare a avea cea mai grea misiune. Dincolo de vârsta sa, care l-a făcut să declare că nu mai este mare favorit, elvețianul are parte și de un traseu complicat. În primul rând, Federer își dorea să îl evite pe Djokovic de pe jumătatea lui, ceea ce nu s-a întâmplat. Dar, până la o eventuală ciocnire cu sârbul, în semifinale, FedEx va avea parte de o serie de meciuri complicate. Hurkacz, polonezul care vrea să atace TOP 20 în acest start de an, îi va fi adversar încă din turul 3, pentru ca apoi, într-o eventuală optime, să dea probabil peste Shapovalov.
Ca atare, Federer e văzut cu a patra șansă să se impună la Melbourne, după Djokovic, Nadal și Medvedev.
Traseul virtual al lui Federer la Australian Open 2020
Turul 1 - Johnson
Turul 2 - Krajinovic
Turul 3 - Hurkacz
Optimi - Shapovalov/Dimitrov
Sferturi - Berretini
Semifinale - Djokovic
Finală - Nadal/Thiem/Medvedev

Cotele la câștigarea Australian Open 2020 - masculin

Novak Djokovic - 2
Rafael Nadal - 4
Daniil Medvedev - 8
Roger Federer - 10
Stefanos Tsitsipas - 12
Dominic Thiem - 20
Nick Kyrgios - 25

Cotele la câștigarea Australian Open 2020 - feminin

Serena Williams - 4
Ashleigh Barty - 8
Naomi Osaka - 8
Karolina Pliskova - 9
Simona Halep - 10
Aryna Sabalenka - 14
Petra Kvitova - 20
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo