Când a apărut în tenisul mondial profesionist, în 2009, Sloane a fost luată de Serena - sportivă care la aproape 40 de ani a făcut semifinală la Melbourne, anul acesta - sub aripa sa protectoare, considerând-o urmașa sa.

Sloane Stephens nu înțelege atitudinea Serenei Williams: "De ce, din ce cauză?"

În ultimii ani, relațiile dintre cele două s-au deteriorat, iar învingătoarea de la US Open 2017 nu înțelege de ce. Totuși, ea a punctat că, după Australian Open 2013, ceva s-a rupt în legătura puternică avută cu mezina familiei Williams. Atunci, Sloane reușea o surpriză mare, ajungând până în semifinale, după ce în sferturi trecea după un meci maraton de Serena, scor 3-6, 7-5, 6-4.
Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
20/09/2021 LA 09:25
"Nu mi-a zis o vorbă, nici nu a mai discutat cu mine. Nici măcar nu m-a mai salutat când s-a uitat la mine. Nu ne-am mai aflat în aceeași încăpere de când am jucat în Australia.
Sunt multe de spus de la momentul în care spunea lucruri drăguțe despre mine la momentul în care nu m-a mai urmărit pe Twitter. Lumea crede că suntem prietene, dar e așa și așa, asta e realitatea.
Nu decizi să nu mai urmărești pe cineva așa, fără motiv, și să-l ștergi de pe messengerul de BlackBerry. De ce? Din ce cauză?", a dezvăluit Sloane Stephens, într-un interviu pentru ESPN, citat de Tennis World USA.
Din câte se pare, Serena a considerat că Sloane nu a fost tocmai fair-play în acea partidă, folosindu-se de toate subterfugiile pentru a-i afecta concentrarea.
Ulterior, cele două jucătoare s-au întâlnit de alte 5 ori, iar Serena a jucat mereu extrem de motivată, impunându-se de fiecare dată.
Serena Williams a fost azi eliminastă de la Australian Open 2021, după o partidă în care Naomi Osaka nu i-a dat vreo șansă.

#Favoriții Australian Open 2021 | Rezumatul semifinalei dintre Naomi Osaka și Serena Williams

O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11