La scorul de 5-5 și 40-30, în primul set cu Brady, Halep a căzut. Din fericire, nu i-a scăpat glezna, doar împiedicându-se, însă cu siguranță că această căzătură nu i-a picat deloc bine.
"Fix cum a pățit și acum doi ani la Australian Open", a spus Alexandra Dulgheru, cea care a comentat partida Simonei din cabina Eurosport.

Simona Halep a căzut la Australian Open

Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
ACUM 7 ORE
Halep a revenit în meci, însă incidentul a afectat-o. Ea a pierdut gameul dar, ulterior, după o luptă acerbă, a câștigat primul set al confruntării cu Brady în tie-break.
După acest game, sportiva noastră a cerut îngrijiri medicale, revenind apoi în meci. De notat că problemele mari nu au fost la gleznă, ci la încheietura mâinii. În momentul în care a căzut, campioana noastră s-a sprijinit în palma dreaptă, lucru care a solicitat încheietura. Simona a fost bandajată, însă ulterior a arătat de mai multe ori spre aceasta, semn că o deranja.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40