Un adevărat lord pe teren, "Swiss Maestro" și-a pierdut cumpătul pentru câteva secunde și a folosit un limbaj licențions în confruntarea cu Sandgren.
După un prim set perfect, se părea că cel mai titrat jucător din istorie va merge în semifinale după o victorie scurtă, în trei seturi. În manșa secundă, însă, ceva s-a rupt în jocul elvețianului, astfel că americanul a revenit în meci. Mai mult, în setul trei, Tennys s-a desprins la 2-0, alimentând frustrările lui "FedEx".
În gameul trei al setului trei, Federer a avut 40-0 pe serviciul adversarului, dar, după ce acesta i-a anulat două șanse de break, elvețianul și-a pierdut cumpătul. De nervi, a folosit un limbaj trivial și a fost avertizat de arbitru.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
Federer a fost pentru început descumpănit și a încercat să afle unde a greșit, în condițiile în care cuvintele sale nu erau îndreptate spre cineva.
"Și eu am auzit, însă arbitrul de linie din spatele tău a auzit mult mai bine", i-a transmis arbitrul. "Ce am spus?", a continuat Federer, pentru a i se replica: "Nu pot să reproduc".

Federer, avertizat pentru limbajul folosit

În cele din urmă, elvețianul a avut o discuție cu arbitrul, care a oprit microfonul, iar lucrurile s-au reglat, "FedEx" acceptând avertismentul primit.
Înainte să reia jocul, extrem de sportiv Federer i-a cerut scuze lui Sandgren pentru întârzierea jocului. Fostul număr unu mondial a pierdut însă acel game, apoi a cerut un time-out medical. Revenit de la cabine, FedEx a pierdut și setul 3, scor 2-6.
Tenis
Carlos Alcaraz - Roger Federer, un duel așteptat! "Ar fi trist dacă nu ar avea șansa să-l înfrunte"
13/05/2022 LA 12:23
Tenis
Interviul viral oferit de Carlos Alcaraz la doar 12 ani! Ce turnee visa atunci să câștige
09/05/2022 LA 10:51