Incendiile de la Antipozi fac ravagii, deja 23 de persoane pierzându-și viața, alte aproximativ 1500 rămânând fără adăpost. Jucătorii de tenis, prezenți în Australia pentru startul noului sezon, s-au implicat activ pentru a sprijini victimele.
Astfel, la inițiativa lui Kyrgios, mai mulți jucători și jucătoare, printre care De Minaur sau Karolina Pliskova, au anunțat că vor dona câte 200-250 de dolari pentru fiecare as servit. Simona Halep nu e foarte bună la serviciu, astfel că a găsit un altfel de pariu: va veni și ea cu câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe Cahill, antrenorul său.
"Ştiţi că iubesc Australia, dar la fel de bine ştiţi că nu servesc prea mulţi aşi 😜 Așa că îmi iau angajamentul ca de fiecare dată când îi fac viaţa grea lui Darren în lojă, în timpul turneelor din Australia, să donez câte 200 de dolari. Aşa voi strânge mult mai mulți bani!", a scris Simo, într-un mesaj pe Twitter.
Australian Open
Australienii ar fi găsit o minciună în formularul lui Djokovic! Riscă până la 12 luni de închisoare
11/01/2022 LA 05:49

Simona Halep, prezentă la un eveniment caritabil

Simona Halep va lua parte la un eveniment caritabil organizat în Australia, înaintea turneului de la Adelaide, unde va face pereche pentru un meci la dublu cu Angelique Kerber.
Simona Halep va începe noul sezon în a doua săptămână a anului la turneul de la Adelaide, organizat în orașul natal al antrenorului româncei, Darren Cahill. Evenimentul reprezintă ediția inaugurală a turneului de la Adelaide. Turneul este programat între 13 și 18 ianuarie.
Înainte de începerea noului sezon, Halep va participa la un eveniment caritabil, unde va face pereche cu Angelique Kerber. Evenimentul se va numi ”Rally for Resilience”.
La turneul de la Adelaide vor participa nume mari din tenisul feminin precum Ashleigh Barty, Petra Kvitova, Kiki Bertens, Sofia Kenin sau Marketa Vondrousova.
Obiectivul începutului de an pentru Simona Halep e câștigarea Australian Open, acolo unde a reușit deja o finală. Ar fi al treilea turneu de Grand Slam diferit din cariera impresionantă a marii noastre campioane. Turneul de la Melbourne va fi în direct pe canalele Eurosport, dar și pe Eurosport player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
BREAKING NEWS | Novak Djokovic anunță că va juca la Australian Open! Ce a declarat liderul mondial
10/01/2022 LA 10:12
Australian Open
Ce șanse are Emma Răducanu la Australian Open? Verdictul lui Mats Wilander
10/01/2022 LA 08:07