După ce i-a cedat doar trei gameuri Simonei Halep la Roland Garros 2020, competiţie pe care ulterior a câştigat-o fără să piardă set, Swiatek ştia că o va aştepta o confruntare mult mai grea, de o cu totul altă factură.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Chiar şi aşa, Iga a început perfect, adjudecându-şi primul set, însă în următoarele manşe Simo şi-a ridicat nivelul, a schimbat tactica, s-a adaptat mult mai bine şi .
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM 16 ORE

Swiatek, despre greşelile neforţate contra Simonei Halep, la Australian Open

Swiatek a încheiat partida cu 42 de greşeli neforţate, însă nu consideră că a aplicat un plan tactic greşit. Dacă nu ar fi riscat atât, Halep s-ar fi impus mai repede, reuşind să fie un adevărat zid, care returna tot.
"Iniţial m-am concentrat după meci doar pe greşelile mele, dar mi-am dat seama că ea a jucat incredibil. E greu să vezi asta în teren, dar apoi am analizat puţin şi am văzut şi nişte comentarii pe Twitter. Simona a jucat cel mai bun tenis al ei şi nu ar trebui să fiu foarte supărată", a spus Swiatek în conferinţa de presă, pentru ca apoi să se declare impresionată de capacitatea de efort a Simonei şi de modul în care e capabilă să returneze din cele mai grele poziţii: "Poate că am jucat prea riscant şi am dat prea tare în minge, dar am făcut asta pentru că ajungea la fiecare minge. Trebuia să închei punctul de 5 ori într-un raliu ca să fiu sigură că îi iau punctul Simonei".
În direct la Eurosport, marţi, campioana noastră o va întâlni pe Serena Williams, pentru un loc în semifinale. Simona Halep, a învins-o ultima dată pe americancă în finala turneului de la Wimbledon din 2019.
În urma calificării în faza sferturilor de finală, Simona Halep poate fi recompensată cu un premiu de 525.000 de dolari australieni (336.000 de euro) şi cu 430 de puncte WTA.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
ACUM O ZI
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
IERI LA 18:22