Simona Halep a avut mari emoții în setul secund contra lui Harriet Dart. Deși a condus cu 5-1, sportiva noastră a cedat aproape inexplicabil următoarele 3 game-uri, permițându-i adversarei să reintre în meci.
După ce a ratat a treia minge de meci, românca a cedat nervos și s-a lovit, semn că frustrarea acumulată după atâtea șanse pierdute e foarte mare.
Din fericire, a reușit să treacă repede peste tensiunea acumulată și a încheiat partida, iar la final chiar a avut puterea să glumească pe seama nervilor săi.
Australian Open
Halep revine vineri în acțiune la Australian Open, la dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse
ACUM 11 ORE

Simona Halep, un pachet de nervi la finalul meciului cu Dart

"Mi-e frică să îl întreb pe Darren câți bani trebuie să donez după această partidă", a spus Halep, făcând referire la promisiunea dinainte de turneu. Simo a ales să ajute victimele incendiilor din Australia, urmând să doneze o sumă de bani pentru fiecare ieșire nervoasă.

Slideshow

Simona Halep vs Harriet Dart turul 2 la Australian Open

11 imagini

În turul următor, Simona Halep va juca, în direct la Eurosport 1, cu învingătoarea din duelul Danielle Collins - Yulia Putintseva.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Halep, elogiată de site-ul WTA după victoria "fulger" de la AO! Statistici fantastice ale româncei
ACUM 14 ORE
Australian Open
Simona Halep, adoptată de australieni! Ce poreclă i-au dat după victoria fabuloasă cu Haddad Maia
ACUM 16 ORE