Născută la Moscova, Putintseva a ales în 2012 să reprezinte Kazakhstanul. Prin modul în care se comportă pe teren, a fost comparată cu Sharapova, sportivă criticată în multe rânduri de jucătoarele din circuit pentru atitudinea sa.
Dacă "Masha" își dorește probabil să le scoată pe oponente din zona de confort, la Yulia atitudinea exuberantă e mult mai naturală, ea fiind extrem de vulcanică și nereușind să se cenzureze.
De altfel, deși Simona Halep nu a întâlnit-o încă, sportiva noastră cunoaște foarte bine ieșirile Putintsevei, vorbind despre ele în conferința de presă de după victoria cu Dart. Halep nu va fi însă deranjată, probabil, de acestea, cele două având o relație bună în afara terenului
Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 10 ORE
Știu că e plină de energie, e foarte zgomotoasă pe teren. Am văzut câteva meciuri ale ei de-a lungul timpului. Dar e o fată foarte drăguță, e de treabă, mereu când ne întâlnim stăm de vorbă. Va fi o bătălie mare și voi fi pregătită pentru ea | Simona Halep

Halep - Putintseva Australian Open | Yulia, "în formă maximă" contra lui Collins

Putintseva a avut ieri, în victoria neașteptată în fața semifinalistei de anul trecut, Danielle Collins, câteva ieșiri care nu au fost pe placul multor fani ai tenisului.
După ce a reușit să își consolideze breakul în decisiv, Putintseva a făcut gesturi spre fanii lui Collins, care fuseseră destul de vocali pe parcursul gameului.
La final, Putintseva s-a descătușat, dând frâu liber emoțiilor.
Disputa dintre Simona Halep și Yulia Putintseva va avea loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 04:00, și va fi transmisă în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 11 ORE
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
IERI LA 13:22