Pe locul 173 WTA înainte de acest turneu, Harriet Dart a arătat în multe momente că are un joc mult mai bun decât poziția din clasament. În turul întâi a jucat fantastic împotriva lui Misaki Doi, iar azi, contra Simonei Halep, a avut o revenire superbă: condusă cu 1-5 în setul secund, britanica a fost la un pas să egaleze la 5.
"A fost un meci special și am vrut să mă bucur de fiecare moment. În ultimele 20 de minute, jocul mi-a ieșit foarte bine și m-am simțit extraordinar. Am încercat să fiu agresivă, să întâmpin mingea devreme și cred că am reușit să fac asta. Din nefericire, nu am reușit să câștig, dar voi lua din acest meci doar părțile pozitive", a spus Harriet Dart la microfonul Eurosport.
Rod Laver a fost departe să fie la capacitate maximă la partida dintre Halep și Dart, însă spectatorii prezenți în tribune au făcut o atmosferă electrizantă.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
"Atmosfera a fost spectaculoasă, să joci într-un Grand Slam e mereu plăcut, însă de această dată am avut ocazia să evoluez pe terenul central. Au fost și destui fani britanici în tribune, să aud cum îmi strigă numele, cum mă încurajează a fost cu adevărat special", a mai spus Harriet.

Vezi aici imagini de la partida Halep - Dart

Slideshow

Simona Halep vs Harriet Dart turul 2 la Australian Open

11 imagini

În turul trei de la Australian Open Halep o va întâlni pe Yulia Putintseva, sâmbătă, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
IERI LA 08:13
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
IERI LA 18:22