Copleșită probabil de presiunea de a face un rezultat mare în fața propriilor suporteri, Barty a comis 36 de erori neforțate. Kenin, aflată la prima finală de Grand Slam a carierei, a știut să gestioneze mult mai bine momentele tensionate, salvând câte două mingi de set în fiecare dintre seturi. Mai mult, în manșa a doua a avut puterea să revină de la 3-5, pentru a se califica într-o finală unde puțini o vedeau înainte de începutul turneului.
"Ash e o jucătoare atât de dificilă, nu mi-a fost deloc ușor, dar sunt foarte recunoscătoare pentru acest moment. Nu am cuvinte, am visat acest moment de când am văzut un video cu Andy Roddick. Am muncit atât de mult să ajung aici, le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit", și-a început Kenin discursul, pentru ca apoi să vorbească foarte frumos despre adversară: "Ash are niște lovituri grozave, de aceea nu mi-a fost deloc ușor. E numărul unu mondial și asta se vede în tot ceea ce face. Dar am reușit să îmi mențin concentrarea și sunt foarte fericită".
În finală, numărul 15 mondial va juca împotriva învingătoarei din partida Halep - Muguruza. Americanca nu va urmări partida, ci va prefera să se relaxeze, după un consum de energie enorm, atât fizic, cât mai ales psihic.
Australian Open
Australienii ar fi găsit o minciună în formularul lui Djokovic! Riscă până la 12 luni de închisoare
11/01/2022 LA 05:49
"Nu mă voi uita la a doua semifinală, mă voi bucura și mă voi bucura de acest moment. Oricine îmi va fi adversară, va fi o partidă tare", a mai spus Kenin.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
BREAKING NEWS | Novak Djokovic anunță că va juca la Australian Open! Ce a declarat liderul mondial
10/01/2022 LA 10:12
Australian Open
Ce șanse are Emma Răducanu la Australian Open? Verdictul lui Mats Wilander
10/01/2022 LA 08:07